Sevgilim umursamaz davranıyor, ne yapmalıyım?

18 yasındayım adım esra 3 yıllık bı bırlıktelıqım var . vede cok buyuk bır problemım. suana kadar hıc bı sıkıntımız yoktu cok uyumluyuz cokda mutlu ama nazarmı deqdı noldu bılmıorum ama sevgılım cokk cokk deqıstı su son 2 haftadır bnle ılgılenmıo baqrıp caqırıo olur olmadık kızıo ve bu her gecen gun dahada fazlalasıo gecen ısten cıktım yanına gıttım hadı eve gıdelı dedı bnde asımm ya gıtmeyeımmm dedım sırınlık yatım gulumsedım bana bır baqırdı varya of tamam ya tamam gıtmıcem dıe varya mıllet ne bıcım baktı ya yazıklar olsun dedım artık cekıp gıttım ne yaptımda sanı ne dedımde.. ha bıde gecelerı ı geceler demeden uyumazdık sımdı hıc konusmaya nyetı yok neymıs artık sıkılmıs faceye gırmekten bıde bnı sacma sapan seylerle suclayıp duruo yapmıcaqımı bıldıqı halde yapıosun sen damgasını basıo bna guvenmedıqını bellı edıo halbukı buqune kadar ek bı erkekle samımılıımı gormedı yolda yururken bıle ben saqına soluna bakmayan bı ınsanm ama bılmıom ıste anlamıorum onu.. kısaca bnden soqmus bellkı. neden bolesın dedıqımde ıse sen yapıon sen solesın sen takıntılısın senn yuzunden delı edıosun bnı deyıp duruo bıktım artık bu durumda cok sıkıldım ayrılmak ıstemıorum cunku 3 yılda bız bırlıkte olmak ıcın cok seyle mucadele ettık sımdı bunları bı kalemde sılıp atamam yapamam bunu sevıyorum hemde cokk oda sevıyo bunu cok ıı bılıorum adım gıbı emınım ama bu davranısları bnı her gecen gun dahada bıtırıo lutfen bna yardım edın kızlar napıyım ben :(
Sevgilim umursamaz davranıyor, ne yapmalıyım?