Sevgilim ilgisiz davranıyor ne yapmalıyım?

arkadaşlar erkek arkadaşımla 3 senedir beraberiz tabi geçen süre zarfında ayrılmalar oldu erkek arkadaşımın annesi olmadığı için bana çok düşkündür çoğu şeyi benden ister (pasta, börek vs.) ayrıldığımızda ayaklarıma kapanıp ağladığıını biliyorum çokta romantiktir hiç ummadığım anlarda çok ilginç süprizler yapardı benim üzgün olduğum anlarda gülebilmem için çeşitli çizgi film karakterlerine girip herzaman beni mutlu etmeyi başarırdı hastanede ameliyat olduğumda ayrı olmamıza rağmen saatlerce elimi tutarak başımda beklediğini biliyorum ailem erkek arkadaşımla birlikte olmamı istemiyordu okumadığı için o sırf benimle evlenebilmek için üniyi kazandı ve okuyor şu an . ama artık ben mesaj atmazsam mesaj atmıyor bazen iyi geceler demeden uyuyor önceden satırlarca beni nasıl sevdiğini anlatırdı şimdi ise seni seviiyorumun s sini söylemiyor başta böyle ilgili olupta şimdi böyle soğuk davranması çok zoruma gidiyor ve kendi kendime soru sormaya yöneltiyor acaba bir sıkıntısı var da benimle paylaşmak mı istemiiyor diye O'nu çok seviyorum ve böyle olmak beni üzüyor ne yapmalıyım?
Sevgilim ilgisiz davranıyor ne yapmalıyım?