Onları ihmal eder misiniz, yoksa ilgilenir misiniz?
İlgilenirim
İlgilenmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eğer evlenmişsem, evlilik bilinci oturmuş, karakteri sağlam bir insan bulmuşumdur. Ki evlilik düşünmüyorum...
Eşim, bana olan saygısını bozmadığı, beni eri olarak kabul ettiği, evliliğin ne anlama geldiğini unutmadığı sürece her zaman arkasındayım. Belki ilgilenemediğim zamanlar olabilir, hayat bu, karşımıza ne çıkaracak bilinmez. Onlar bu durumu anlayışla karşıladığı ve hak verdiği sürece ben ve ailem her zaman huzurlu oluruz.
Evliliği aynı yatakta yatmak, seks yapmak, geliri bölüşmek, çocuk yapmak olarak gören, bir evleneyim anlaşamazsam boşanırım düşüncesine sahip, eşim gezdiğime ve giydiğime karışamaz ben kocaman insanım tavırları takınan insan sayısı o kadar fazla ki. Bunu söze dökmeseler ve inkar etselerde tavırları ve davranışları bunu açıkça ortaya koyuyor.
Eskiler; " Sen bizi kimseye muhtaç etmedin bey, haram lokma yedirmedin " derdi. Adam ise " Sen de başımı hiç bir zaman yere eğmedin. Seni güzel yaşatamasam da şikayet etmedin, aşırılıklarımı ve hatalarımın üzerini örttün hanım " derdi. Ve fazlası...
Evliliğin ne anlama geldiğini bilen insan göremiyorum artık. Ufak bir tartışmada ayrılan, birbirinin hoş görmediği şeyleri yapan kişiler oldukça fazla...
Evlilik bilinci olan insanlar, tüm iyi ve kötü şeylere rağmen birbirlerine destek olur, birbiri ile zaten ilgilenir...
Evliliği kim hak ediyor düşünmek gerek !
Aşırı ilgili olacağıma eminim, hatta boğabilir bile özellikle de çocuk bıkar.
Ne güzel 😂
kocişim benimle ilgilenicek, ben çocukla ilgilenicem. çocuk büyüyünce de bakkala ekmek almya gidicek :)
Cevap
19Cevap
heralde ilgileniriz. ilgilenmeyecek olsak evlenmenin ne manasi varki
Ilgilenirim bunun icin evleniyoruz zaten es ve baba olabilmek icin
Haklısın
Türk erkeği anlayışsız ve hoşgörüsüz olduğu için ilgilenmez.
Kuzum Türk erkeğinin neyini gördün?
Kötüler ve hoşgörüsüzler.
Kime göre neye göre.
@civicdriver Bana göre sorgulama.
Genelleştirmeyelim lütfen 😉
@civicdriver Genelleştiririm seni ilgilendirmez.
Gıcığız sanırım ! Türk erkeği dersen ilgilendirir.. Fransız değiliz çok şükür.
ilgimi hic eksik etmem
Her zamankinden daha çok ilgilenirim
İhmal edeceksem niye evleniyorum?
Bu Sebeple Evlenirim Zaten :)...
ilgilenmeyeceksek ne diye evlenelim ki.
İşimden vakit bulamazsam anlayış beklerim
Zahmet olcak niye evlenmis
İlgilenirim ikisi de benim parçam
𐱅𐰇𐰼𐰰
ilgilenmiyeceksem niye evleniyorum 🤔
Gece eşimle gündüz çocuklarımla. :d
tabii ki ihmal ederim. Bu nasıl bir soru yaa 😂😂
Çocuğum daha önce gelir ama eşimi de ihmal etmem.
Elimden geldiğince ilgilenmeye çalışırım
üstüme düşeni yaparım
tabiki evlenmem.
tabiki ilgilenirim
İlgilenirim :)
Soru saçma değilmi?
Evlenmek nedir ya..
Evet
Pardon
Anlamadım
Sorulur mu hiç ya ilgilenilmez mi başka ne için yaşar ki insan evlendikten sonra.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar