Size göre "sinsi" kelimesini hakedecek insan hangi karakter özelliklerine sahiptir?

Kendi çevresinde bir gün iyi, bir gün de kötü yanını gösterip kendisini üstün kılmaya çalışan, bu yaptıkları da yetmezmiş gibi, haksız yere bazı insanları (hatta kızları) yanına çekip kullanan, kendisine "Bak kardeşim, iyiliğin de kötülüğün de sende kalsın, böyle bir arkadaşlık kaldırılamaz" denilesi insansı maymunlar grubudur.
kafasındaki artniyetli düşünceleri karşı tarafa göstermeden harekete geçiren her davranıştır.
Saman altından su yürüten başkalarının sürekli kuyusunu kazan yüzüne gülüp arkasından satan kişiler sinsidir.
Kötü davranıp kötü görünen değil ,
Kötü davranıp iyi görünen sinsidir bence..
Sürekli siritma vardır
Cevap
24Cevap
Evvela iki yüzlüdür. Tek yüz kafii gelmez onlara, zor zanaattır çünkü.
Biriyle yüzüne gülecek kalenin içine girebilecek diğer şeytani yüzüyle de asıl yıkımı gerçekleştirecek.
Tilki gibi essiz ve emin adımlarla avına doğru ilerler bu tipler.
İmrenilesi bir zekaya sahip olduklarını sanırlar, farkedilmezler zira. Ama bu yanılgıdan ötesi değildir.
Nitekim hataya düşecek insana vurulan tekme düşüşü kuvvetlendirmek adına evvela göğe çıkarır.
Dedikoduyu seven insanlar sinsi oluyor genelde , içten pazarlıklı bana gulup arkamdan konuşan, planlar yapan, her hareketini gozleriyle suzup birşey bulmaya çalışan insanlar
Sessiz kişilere. Mesela ben sessiz, utangaç biriyim ama bana sinsi diyorlar. 😊 Hep böylelerinin korkacakmışsın güya😅
İnce ince şeytanlıklar peşinde olanlar. Böyle her bakışında, lafında hissedilebilecek şekilde bir kötülükleri var bence.
Sen konuşurken dinleyen sonra onu gidip konuştuğun kişiye söyleyen ve kavga çıkarmasını sağlayan kişi 🤗🤗😇😇
valaha arkadaslar arkamdan sinsi demis oysaki sesiz sakin biriyim ilginc ama bu ozeligimden cok menmunum
Merak ettigini şak diye sormayip lafi eveleyen insan sinsidir bana gore.
Aşkı memnu dizisinde ki Bihter, O hayat benim dizisindeki Efsun 😂
Seni hem kıskanıp hem nefret edip hemde poponu yalayan arkadaş tipidir
Sürekli yere bakıp az konuşan ve sizi gözleri kısık dinleyen
Sinsiliği genellikle art niyetli ve gizli planlar yapanlar için kullanırım.
kişilerin her hareketini takip eden biri örnek olabilir
Sevgilisinin sülalesine kadar stalklıyan insan sinsidir ondan korkulur 😂😂
Sessiz aynı zamanda sessizlik ile hareket ederek içten fetheden
İçten pazarlıkcı. Arkadan iş çeviren. Yüzüne gülüp arkandan dedikodu yapan...
Genelde suskundur. her gittiğimiz yanında farklı konuşur. Sır saklayamaz fitne fesatlık hepsi mevcuttur. Yanindskinin kuyusunu kazar. Kiskanjr vsvsv
Yüzüme gülüpte, kıskanç bana karşı nefret saklayan ama belli etmeyen kişiler sinsidir
Ağzından çıkanla gözünden geçen aynı olmayan insanlara derim
Kendi çıkarlarına göre hareket eden salak gibi davranan aslında karşısındakini salak yerine koyan
İnsanların arkasından iş çeviren arkadaş gibi görünüp arkadaş olmayan 7 başlı ejderha türü insanlar
iki yüzlülük ve içten pazarlıklı olmaları en kilit özelliklerden.
Iki yüzlü insan. Tatlı konuşur ama bakışı tersi söyler. Yılan gibi
İçten pazarlık eden kendi kendine insanlar hakkında yalan yanlış fikirler yürüten hareket eden
Herkesle arası iyi olan insandır o. Herkesi idare eder
sessiz ve hatırlamıyorum numarası yapan
gamzıs dicem ama alakası varmı?
Çıkarcı ve bencildir.
Rant için vatanı satanlar.
Alttan alttan laf sokan veya dedikoducu tipler
Sana gülen arkadan konuşan.
Hain insanlar.
Kusura bakma yılancam yok
düşünerek ve az konuşan..
Yüzüne canım diyip arkandan canın çıksın diyenler
Şu yorum yapan sinsilere de bakın :D