Sevgilinizin yanında hiç sakarlık yaptınız mı yada rezil oldunuz mu?
Sevgilinizle yada hoşlandığınız kişiyle yaşadığınız ilginç, komik hikayelerinizi anlatın
Sevgilinizle yada hoşlandığınız kişiyle yaşadığınız ilginç, komik hikayelerinizi anlatın
paljda soyunma kabinine gircektim o da orda bekliyordu.çok rüzgar vardı ve saçlarım yüzümü kapattı.daldım içeriye.o anda dedim burası erkek soyunma kabini olmasın Allahtan içerde kimse yoktu.heman çıktım baktım hakkaten erkek soyunma kabiniymiş.sevgilim ordan beni izliyo tabi.neyse bayan yerine girdim,giyindim çıktım.sevgilim ağznı açıcağı anda sus dedim napim rüzgardan göremedim.o da söyleeicektiki dikkat et falan fırsat tanımamıştım ama yerin dibine geçmiştim tabi:))
Benimki çok iğrenç madem sordun anlatayim; Üniversitedeyken sevgili adayım olan adamla opusurken oldukça içkili olduğumdan adamın ağzına kustum:)) sonra tuvalete koşup saatlerce utancımdan çıkamadım. Kapıda bekledi ben cikana kadar sanirim 2 saat falan. Arkadaslarimla haber saldim gitsin diye gitmedi bekledi...neyse sonrasinda bu adamla 5 yıl çıktık:)
Hoşlandığım kız en sinir olduğum şeyi yaptı ayakkabıma bastı bende tam dönüp bi yavaş ya dicekken özür dilerim dedi.
O arada bi yavaş ya ile önemli değil bir birine karıştı ve adajshdhjdfk dedim rezil oldm :D
önümde portakal suyu bardağını sakarlıkla kırıp, sonra suçu benim şanssızlığıma atmıştı bir kız..ey gidi günler ey
Cevap
8Cevap
sevgilimin ailesiyle pikniğe gitmiştik tepeye çıktık hep birlikte resim çektirdik inerken annesi koluma girmişti ben düşünce kadında benimle yuvarlanmıştı onun kolu çıktı benim bacağıma dikiş atıldı :D ama sevgilim beni kaldıramıyordu yerimden tam bir rezillikti
olmazmı tam kalkarken :)tabi kumaş pantoln civi o nerden oraya gelmişse carttt
allahtan hırka vardı belime sardım ama ne gülmüştüüü zaten nerde bir aksilik oda gelir beni bulur cekiyormuyum ne
tam rezillik değilde traji komik oldu bır keresınde ben ve o aynı mekandaydık sans eserı onu gormemıs gıbı yaptım uzaktan napıyorsun falan dıye sordum bır yandanda guluyorum :) sonra o su mekandayım sen napıyorsun dedı bende evde oturuyorum falan dedım. Halbukı o da beni görmüş.
bir keresinde sevgilimle buluştuğumuzda romantiklik olsun diye kalp atışlarımızı dinliyorduk oda sağ taragımdan dinleyip senin kalbinin atışı niye duyulmuyor demişti ciddi ciddi çok gülmüştüm :DDD
sevgilimi evde gece kaybetmistim. oysa ki kizi yatakla duvar arasina dusurup ustune de yorgani indirince kalakalmis orada oyle :)
şakamı bu :)) yazık uyanmamış üstelik
:)güzel bir anı
çooookk:)
ama onun hoşuna giderdi ben rezillik olarak görmüyorum o da görmezdi
Ben sevgilimden çok çevredeki diger millete rezil oldum diye gicik olurum :) Sevgilimin suçu olmasa bile ona kizarim :D
Kız kolumdayken kapıya çarpmıştım
Arkadam biride "aptal aşık" diye seslenmişti :)
Yani insan ne kadar dikkatli olursa olsun mutlaka ufakta olsa sakarlık yapar robot değiliz sonuçta :)
sevgili 93lü elifciğim şunu bil ki sevgilinin yanında rezil olma gibi bir şey olmaz. ayağın mı kaydı düştün mü, eğer gerçekten sevmişse gelir seni kaldırır uzaktan öylece gülmez zaten.
öyle olsa bile sevgili pek umursammaz rencidede etmez.
Oldum çok mutlu oldu.
hangi birini yazayım okadar çok varki
anlatsam roman olur.
benim hikayem yok :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar