Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
19
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hayir ama cok isterdim yaa :) Yanimdayken isemesini ya da bir gece beraber uyurken yatakta altina isemesini isterdim. :) Onu o sekilde gormek cok hosuma giderdi 🙈 Yoksa sebinde mi boyle fantazin var, inanmiyorum 😮😄
Bazen özellikle tuttuğum oluyor. Orgazm gibi hissettiriyor. Her ne kadar oyle olmasa da tuhaf bi haz verdigi dogrudur :) Ben sevgilimin isemesini cok isterim mesela. Uzerime veya yanimdayken tuvalete isemesini.
Artik sevgilim yok ne yazik ki. Onlayken bazen tutardim. Ama az tutardim. Olur da altima kacirirsam benden sogur diye pek fazla tutamazdim. Hatta bi keresinde o da sıkışmıştı benim yanımdayken. Tuvalete gidecem dedi. Yok dedim gitme. Yataga yap işte nolcak ki dedim, gülerek. :) Keske yapsaydi yaa.
Parkta oturuyorlardi bir kac arkadas. Kiz da bankin ustune ayaklatiyla cikmis cardagin kenarina oturuyordu. Hava soguktu bi de. Çişi gelmiş. Gitmeye üşenmiş herhalde. Oldugu yerde salıverdi. :D
Fjdldj onu ben de seviyorum ya erkekleri kıvrandırması çok eğlenceli :d ama onların avantajı var wc bulamasalar da çaktırmadan çıkarıp yapabiliyolar biz napalım resmen zulüm oluyo
Bizim bu konuda farklı bi durumumuz var bahsetmiştim yukarıda :) gidip yapar ama bazen onu kıvrandırırım ve o da bunu ister zaten küçük oyunlar oynarız vs ve en sonunda tutamaz ya altına işer ya da üstüme :d her zaman değil ama bZen
ya işte bazen çiş tutma oyunu falan oynuyoruz :) o sıkışnca beni gıdıklamaya falan çalışıyo ondan önce ben kaçiriyim diye jshjshjs ama bi noktadan sonra elleriyle kendine bastırmaktan bana dokunamaz hale geliyo :d siz de yapsanıza çok eğlenceli özellikle böyle cezalı oyun olsun su içirmeceli falan
Mesela ben de şunu yapıyorum sevgilim dışarıda tuvalete gidemiyor dışarı çıkıp bir şeyler içiyoruz sürekli eve geliyor haliyle sıkışıyor anahtarını bulamıyor Ben de benim anahtarım da yok diyorum bekletiyorum çok eğlenceli oluyor
İyi tamam sen sevgilini kıvrandır ama beni sal artık ben tutmiyim çişimi daha fazla 😁 shsshs manyak değilsin bu arada bu benim de hoşuma gidiyo hem yapmak hem de bana yapması küçük oyunlar gibi işte heyecanlı oluyyo
Olmaz biraz daha bekle altına işedi mi dedin ya bak aklıma geldi sevgilim yeni pantolon almıştı fermuarı baya zor açılıp kapanıyordu malum dışarıdan geldik senin gibi attı kendini ve ece'ye ama fermuarını açamamış bayağı çok kaçırmıştı altına 😀
Oo baya işemiş shkdhsh bi de bi kere kaçırmaya başladı mı o basınçla şaar diye gider valla tutamaz da 😁 valla daha fazla dayanamıcam şu an gidiyorum yaaa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Hayir ama cok isterdim yaa :)
Yanimdayken isemesini ya da bir gece beraber uyurken yatakta altina isemesini isterdim. :)
Onu o sekilde gormek cok hosuma giderdi 🙈
Yoksa sebinde mi boyle fantazin var, inanmiyorum 😮😄
Evet böyle Neden yapmadın peki
Cekindim. Belki hakkinda kotu dusunur diye.
Bazen cok sıkışınca kendimi de tuhaf hissediyorum. Garip bi haz duygusu geliyor :)
Çok sıkıyorsun tutuyor musun özellikler
Bazen özellikle tuttuğum oluyor. Orgazm gibi hissettiriyor. Her ne kadar oyle olmasa da tuhaf bi haz verdigi dogrudur :)
Ben sevgilimin isemesini cok isterim mesela.
Uzerime veya yanimdayken tuvalete isemesini.
Eee hiç konuşmadın mı bunları sevgilinle
Hayir, korktum :/
Cidden sen de seviyor musun işemeyi 🙈
Shdhd 😀 korkmuş 😀 sevgilinin yanında sıkışınca ne yapıyorsun peki
Artik sevgilim yok ne yazik ki.
Onlayken bazen tutardim. Ama az tutardim.
Olur da altima kacirirsam benden sogur diye pek fazla tutamazdim.
Hatta bi keresinde o da sıkışmıştı benim yanımdayken. Tuvalete gidecem dedi. Yok dedim gitme. Yataga yap işte nolcak ki dedim, gülerek. :)
Keske yapsaydi yaa.
Inanmiyorum Şu an senin de bunu sevdigine.
Evet gönderme seydin 😀
Keske yanimdayken işeseydi :)
Konusabilir miyiz..
Evet geçmiş artık maalesef
Sen peki, hic işedin mi sevgilinin yaninda
Hayır
Denemek istedin mi? Ya da hic çişini bilerek tuttuğun oluyor mu :)
Evet çok tutuyorum
Çok tatlı yaa :) :)
Cok seviyorum 😁🙈
Altına yaptığın oldu mu?
Azıcık kaçtığı oldu 😀
Tam sevmelik desene 😊😊
Cok hosuma gidiyor kıvranan bi kız görmek. Ya da altina işemiş bi kız görmek.
Gördün mü hiç kıvranan Bir kız ya da altına işeyen bir kız 😀
Evet gormustum. Kizin biri parkta altina yapmisti :)
Nasıl 😀
Parkta oturuyorlardi bir kac arkadas. Kiz da bankin ustune ayaklatiyla cikmis cardagin kenarina oturuyordu. Hava soguktu bi de. Çişi gelmiş. Gitmeye üşenmiş herhalde. Oldugu yerde salıverdi. :D
Aaaaa 😀😀😀
Evet.
Peki sen hic bez kullanmayi dusundun mu
Nasıl yani
Altini bezlemeyi dusundun mu. Ya da kulotbez giymeyi
Bilmem hiç düşünmedim 😀 ah Peki başka cisin gelmiş kıvranan birini gördüm mü
Imm, hayır. Bi tek oydu :)
Sen peki, birilerini gordun mu oyle. Sıkışan veya altina kaciran birini 😃
Ben 4 farklı kızın yanında yaptım 1 de yaptı fazla bira içince :) o 34 yaşındaydı :)
Ne tepki verdi hareketi
Ne tepki verdiler peki
Hiç Bi tepki vermedi hatta biri gördü çok dokunmak istedi :)
Tövbe tövbe dokunmak nedir ya 😀
Valla bilmiyom arkamdan gelmiş. O 34 yaşında dediğim direk te gördü yani :)
Ajdhd 😀
Hahahajabaha
Bazıları izlemeyi seviyor ya kızların.
Sevgilim olmadı hiç olursa yaparım o yapabilir böyle şeylere takılmaya gerek yok
Peki
yani beraber duş alıyorsak yapabilirim veya hava yağmurluysa.
Yaptım yapıyorum da zevkli oluyor onun yapması daha hoşuma gidiyor tazyikli sesli
Malum sahne
Yapmadım, ama yapmak isterdim. Soruyu soran gizli kız, sana bi sorum var yazar mısın bana burdan
Kızların işemesini çok merak ediyorum gerçekten
Evet e zikerken ağzına bosalirken bişe yok iserken mi var
Aynı şey değil sonuçta
Ne alaka ya sevgilim kaç. kere istedi bende ayni
Ne istedi
İsedi olcakti
Anladım ilginç bir vaka
Nesi ilginç soyun yat al ağzına hatta boşalsin işemek mi ayip
Ya tamam boşalmak zevk için ama işemekle aynı değil ki
O da ihtiyaç
Olm yazdık ya
evet defalarca hem de.. ve her seferinde tuvalette de değildik ! :)
Neredeydiniz
Bazen dışarda, bazen de yatakta :)
Yatakta nasıl çiş yapacaksın sorabilir miyim 😀
Ee fanteziiii :d duymadın mı hiç yaaa
Duydum da yatak batar ne bileyim naylon seversiniz gerçi de öyle nasıl fantezi oluyor onu anlamadım
Google a golden shower yaz orada anlatır :d
Peki
Sen hiç yaptın mı erkek arkadaşının yanında
Yok yapmadım ama merak ediyorum
Utanma bigün yap eminim onun da hoşuna gidecek :)
Peki çiş tutmayı sever misin 🤣
Dhskshsj evet yaaa 😂 yoksa sende miii
Evet ben de çok seviyorum 🤣 Sen nasıl seviyorsun Peki çiş tutmayı
Nası nası seviyorum anlamdım? Ya işte çişi tutunca bazen bazı şeyler daha zevkli oluyo.. Ama çok da abartmamak lazım hdkdhsk
İşte Çis varken mastürbasyon ya da seks gibi mi
Evet o şekilde daha haz verici oluyo ama işte aşırı tutmak da iyi değil mastürbasyon yapcam derken altına işersin hskhd
Ahshs 😀 Sen ne kadar tutuyorsun
Her zaman diil ya ama bazen böyle sonuna kadar tutuyorum kıvrancak kadar :d sen de böyle mi yapıyosun aman dikkat et kaçırma
Evet kıvrananlar izlemek çok komik oluyor değil mi
İzlemesi komik de gülme komşuna gelir başına shlshsj
Ahshs ama çok tatlı oluyorlar ya özellikle seivgilim şekilden şekile giriyor 😀
Fjdldj onu ben de seviyorum ya erkekleri kıvrandırması çok eğlenceli :d ama onların avantajı var wc bulamasalar da çaktırmadan çıkarıp yapabiliyolar biz napalım resmen zulüm oluyo
Evet aynen Ama nasıl seviyorsun kıvrandırmayi Ne yapıyorsun mesela çişi gelince gidip yapar
Bizim bu konuda farklı bi durumumuz var bahsetmiştim yukarıda :) gidip yapar ama bazen onu kıvrandırırım ve o da bunu ister zaten küçük oyunlar oynarız vs ve en sonunda tutamaz ya altına işer ya da üstüme :d her zaman değil ama bZen
Ayyy çok zevkli keşke detaylı anlatsan ne yapıyor mesela kıvranırken neler diyor
ya işte bazen çiş tutma oyunu falan oynuyoruz :) o sıkışnca beni gıdıklamaya falan çalışıyo ondan önce ben kaçiriyim diye jshjshjs ama bi noktadan sonra elleriyle kendine bastırmaktan bana dokunamaz hale geliyo :d siz de yapsanıza çok eğlenceli özellikle böyle cezalı oyun olsun su içirmeceli falan
Mesela ben de şunu yapıyorum sevgilim dışarıda tuvalete gidemiyor dışarı çıkıp bir şeyler içiyoruz sürekli eve geliyor haliyle sıkışıyor anahtarını bulamıyor Ben de benim anahtarım da yok diyorum bekletiyorum çok eğlenceli oluyor
shkshjsh o da iyimiş ya bi de tam kapının önünde daha da bastırır kardeşim :d hiç altına işettin mi çocuğu doğru söyle jshkshk
Yani bazen tam değil ama kaçırıyor kapıyı açarken çok eğlenceli oluyor senin hiç aklına gelmedi mi kapı önü 😀
Off çok fena 😂 ya kapı önünde genelde sıkışan ben olduğum ve uğraşan taraf o olduğu için tersini yapamadım henüz shkdhs
Ahshs sevgilinle yapıyor peki nasıl oluyor olaylar 😀
ya gıdıklamaya çalışıyo güldürüyo falan sjhshjsh uğraşıyo benimle işte
bazen de inadına kapının önünde duruyo açamiyim diye :d
Ahshs Sen de yalvarmaya başlıyorsun tabii 😀
kshsjhs napiyim bacaklarım titriyo falan artık çok fena oluyo ya
Ahshs 😀 eve gi girer girmez ve ece'ye hücuma geçiyorsun tabii sevgilin de kolundan tutar bırakmaz kesin 😀😀
Dhkdhsh sen de az çekmemişsin belli yani bildiğine göre 😂
Sen olsan burada görmek isterdim 😀 Ne diyorsun sevgilinle mesela çekilmesi için
Ya ne biliyim işte o an aklıma ne gelirse :) aman o kadar konuştuk gece gece çişim geldi djdkhsj
Ajdhd tut biraz hemen yapma ben çiş soru sordum gelen olmadı sen bari yeni bir şeyler sorsanda hayatımıza yeni bir renk gelse 😀
Hdkhshs sende mi kıvrandırcan beni :d tamam tutuyorum da çok dayanamam ne sorayım çiş nası tutulur onu mu soraym şu an aklımda bi tek o var jdhksh 😂
Ahdhd Evet hkivandırmak çok hoş oluyor 😀
Sevgilim in çişi gelince onu kavrandırıp şekilden şekle sokmak çok hoşuna gidiyor 😀 manyak mıyım? ↗
Ben şunu sordum ama beni tatmin eden bir cevap gelmedi
İyi tamam sen sevgilini kıvrandır ama beni sal artık ben tutmiyim çişimi daha fazla 😁 shsshs manyak değilsin bu arada bu benim de hoşuma gidiyo hem yapmak hem de bana yapması küçük oyunlar gibi işte heyecanlı oluyyo
Olmaz biraz daha bekle altına işedi mi dedin ya bak aklıma geldi sevgilim yeni pantolon almıştı fermuarı baya zor açılıp kapanıyordu malum dışarıdan geldik senin gibi attı kendini ve ece'ye ama fermuarını açamamış bayağı çok kaçırmıştı altına 😀
Sen de böyle bir soru sorabilirsin mesela 😀
Shkshsh nası ya baya belli oldu mu pantolondan işediği 😁 ya güzelim nası bekliyim daha şimdi salcam yatağa
Evet tabii sırılsıklam oldu pantolonu biraz daha dayan bekle sevgilim nasıl dayan dırıyo sana 😀😀
Oo baya işemiş shkdhsh bi de bi kere kaçırmaya başladı mı o basınçla şaar diye gider valla tutamaz da 😁 valla daha fazla dayanamıcam şu an gidiyorum yaaa
Otur dedim Bak bu saatte gidersen şeytan çarpar 😀 senin sevgilinin şöyle bir hatırası var mı ya da senin
Biraz daha tutarsam benim olcak şimdi bi hatıram 😁 işeyip geliyom off kaçırmadan gidebilirsem tabi
Şimdi banyoda cin ler varsa ya seni çarparsa 😀
Çarpmadılar 😂
Ahshs 😀
Bi gizliden çıksana bişy sorcam özelden
Soruyu soran benim gizliden senin çıkman lazım Benim de aklıma geldi de seni rahatsız etmek istemedim
Tamam çıkıcam orada mısınnn
Burdayım
Açıyorum iki dk lığna
Tamam
E hdi
Yazdım özelden 😀
Yok ama anormal değil.
Peki
Direk gördünüz mü diye sorsan daha iyi
Nasıl yani
Yanında yaptıysa tuvaletini sen görmüşsündür ya da yaptıysan görmüştür yani insanlara gördünüz mü diye sorsan yeterdi
Yok ben hiç yapmadım
Bisey soracam takip edermisin
Söyleyecem daha dogru su
merak ettim neymiş o
Burdan değil ama itiraf gibi olacak
Fantezin var gibi geldi 😀
Yok itiraf cidden bak fantezide söylerim
evet yapmıslıgımız oldu onceden..
Neden böyle bişi yapalım?
yapmadik öyle bir sey.
Peki
Evet birçok kez
Neden yanımda yapıyorsun peki
İkimizde yaptık zamanında aynı evde yaşadık çünkü
Peki
Sen yaptın mı
Bir iki kere
Sen ne hissettin
Bilmem utanç vericiydi sanırsam Biz daha önce bir çocukla konuşuyorduk bunları gizli kullanıcı olarak falan o musun yoksa
Ben gizli kullanıcı olarak cevap vermem
Pek. i
İyi peki
Olsa yapardım 😂
Ajdhd sebep
Yaptı
Kim
İki tane kız arkadasım
Neden yanında yaptılar peki
Karanlık ve ıssızdı ondan
Filmlerdeki gibi desene 😀
Nealaka be
Evet yaptık
Neden peki
Niye burada anlat
Yok artık
Soruya bak amaç?
evet hahah
Evet 😅
Ben yaptım
Neden
Bira içmiştik tepede çok sıkıştım... suraya gideyim çiş yapim dedim firme burada yap dedi yaptım
Peki 😀
Hayır.