Flörtünüz, sevgiliniz veya eşiniz varken hiç korsanlık yaptınız mı? Korsan gemiyle başka aşk denizlerine açıldınız mı? Başka hazinelerin hayalini kurup aşk adanızdan ayrıldınız mı?
Sevgiliniz varken ya da evliyken hiç korsanlık yaptınız mı?
Bugün bende korsanlık yaptım bir markette küçük rendeler varya onları çok seviyorum. Aldım iki adet cebime koydum cebime koyduğumu unutmuşum kasadan okumadan geçmişim eve geldim öyle farkettim. Benim anlamadığım alarm niye ötmedi? Yarın gidem parasını vereyim bari.
Tarzım değil. O hani yakalanınca erkeklerin girdiği değişik şekiller, şükullar var ya. Hah onlar bana göre değil. O şekile gireceğime, hep aynı yere girerim daha iyi 😬
Yay burcu kadınıyım. Yay kadınları çapkın olur ama hayatlarında biri varken çok sadıktırlar. Bende öyleyim hayatımda biri varsa gözüm başkasını görmez.
Başlarım hocam haketmiyorlar bizi haketmiyorlar iyi olmamızı anca can yakar hadi ordan olup giderler. Benim kafamın tası attığı ve delirdiğim için bana mübah yapıp yapmamak benim arzuma kalmış durumda sen yapmazsın ama ben hak ettiklerini verebilirim.
Sen benden iyisini yapıyorsun hocam. Doğru bazı noktalarda hak eden daha çok çoğunluk. Sadece bildiğim iyi olmamız onların sayesinde olmadı bence. Hak etmeyen de zaten hak etmediğini alır. 😊