Herşey istediğim gibi olsun istiyorum ben neden böyleyim? (takıntı mı? )?

misallerle gidecem. örneğin evde çay bitti akşam ben Tiryaki değilim ama canım çekti olmadığını görünce illa olsun istiyorum böyle olduğu bir akşam Komşu ya gittim komşu evde olmayınca dışarı çıkıp almak istedim saat geç olduğu için evdekiler yat uyu dedi ben o gece uyuyamadım.

mesela çok beğendiğim bir kıyafet olsun onu illa almalıyım günlerce aklımda olur taki alana kadar alamaz isem vay halime.

ya da akşam vakti sms bitti internet bitti o an kullanmak istedim ama ertelenebilir illa almak istiyorum.
yarın için bir plan yaptım diyelim o planı yarın gerçekleştiremez isem huzursuz oluyorum

6.7 aydır ayrıldığım sevdiğim biri oldu aşık olduğum bağlandığım tek kişi idi (kolay sevemiyorum) . heyecan yok diyerek ayrılmak istedi. ben sürekli soru işareti üretiyorum. neden diyorum? kendimde sorun arıyorum ki çok iyi anlaşıyoduk sevgili olarak değil ciddi olarak görüşmüştük. halen kabullenmiş değilim ve durumum çok da parlak değil gecem gündüzüm olmuş durumda. yüzüme konuşmalı idi net açıklama yapmalıydı diyorum ve bunlar olsun istiyorum işin hazin tarafı bu yönde çaba da var.
aynı durumları yaşayan ya da yorum yapmak isteyen arkadaşlar buyrun normal olmadığımın farkındayım tabi 😊
Herşey istediğim gibi olsun istiyorum ben neden böyleyim? (takıntı mı? )?