Ben FTR okuyorum ancak bölümümden memnun muyum onu bilmiyorum etrafımda olumduz konuşanlar baya var biraz da onlar karıştırdı bir de okuması da çok zor ya ikinci sınıfım zorlanıyorum bu bölümü bırakıp tekrar sınava gireyim diyorum ama aklımda bir sürü şey var eczacılık psikoloji hukuk diş ama tam olarak be istediğimi bilmiyorum hukuk okusam avukatlık yapabilir miyim? eczacılık okusam kendi yerimi açmak istemiyorum (sonra açarım da) hastanelerde çalışmak isterim ancak önü kapalı diyorlar psikoloji okumak güzel geliyor kulağa diş kazanacağımı pek sanmıyorum ama hukuk denilince bir ismi var işte FTR de o kadar çok olumsuz konuştular ki önü kapalı itibar yok akademisyen olsan tanıdığın olmalı gibi.
Ne istediğimi nasıl öğrenicem? Bu yapımdan nefret ediyorum kararsız bir yapım var.
Ben böyle itibarım olsun en önce bana itibar katıcak sonra da ekonomi açısından okumaya değecek bir bölüm.
FTR iyi bir üniversitede okuyorum.
Ne istediğimi nasıl öğrenicem? Bu yapımdan nefret ediyorum kararsız bir yapım var.
Ben böyle itibarım olsun en önce bana itibar katıcak sonra da ekonomi açısından okumaya değecek bir bölüm.
FTR iyi bir üniversitede okuyorum.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çift anadal psikolojiden yap ben bilgisayar mühendisliğinde okuyorum ve bölümümden çok memnunum ama baya zor yani neyse düşündüm farklı bir bölümden çift anadal yapayım iki diplomam olsun sonra hangisinde çalışmak istediğime karar veririm vs bence sen de çift anadal yap hangi ünidesin ve üniversitenin çift anadal ayrılacalıkları nasıl
hiç araştırmadım çift ana dal gibi bir şey olduğunu unuttum bile çok teşekkürler
Rica ederim
Selamlar, şu an yaşadığın karmaşayı öğrencilik hayatında yaşamayan yoktur. İnsanların yönlendirmesini bir kenara bırakmak gerek öncelikle. Ftr zor olduğunu söylemişsin ancak bahsettiğin diğer bölümler de bir o kadar zor. Ftr mezunu arkadaşlarım var ve gayet iş buldular memnunlar mesleklerinden. Yeniden başlamak her zaman kolay olmaz. O sebepten iyi düşün iyi tart.
çok teşekkürler evet aslında haklısın her bölüm zor
askında çok güzel bir meslek maneviyat değeri çok güzelmiş bunu staj yapanlar ve çalışanlar söylüyor inşallah seneye ben de bu güzel duyguları tadarım
Yani kesinlikle öyle. İnsanlar ile etkileşime girmek onların acısını bir nebze de olsa azaltabilmek hoş bir olay. Umarım doğruyu bulursun. Hayatında başarılar.
Her laf söyleyenin sözüne inanırsan her sene yksye girersin böyle olmaz ki
haklısın 😔