Kendimi mutsuz hissediyorum, her şey de benim istediğim olsun istiyorum. Neden böyleyim?

Aile aşk arkadaşlik hep insanlar benim davrandığim gibi davransın istiyorum. Özellikle nazım sevgilime geçiyor. Hep benim istediğim gibi davransın istiyorum istediğim gibi davranmadiginda kendimi sıkıyorum belli etmemek için ama o anlıyor ve hemen dediğimi yapıyor. İstediğim bir şey reddedilgi zaman gururum hemen kırılıyor haliyle gururuma çok önem verdiğim için bunu da yansıtıyorum en ufak eleştiriye tahammülüm yok. Her lafın altinda her şakanın altında bir anlam arıyorum ve bunları karşımdaki insanlara söylüyorum. Bunu dedin acik açık söylesene diyorum acikca söylemedikleri için kanitimda olmuyor ama alttan alta ne dediklerini gayet iyi anlıyorum. Sevgilim tek hayır olur mu aşkım sen yanlış anlıyorsun diyor. Diğer insanlarla aram bozuldu hep bir dostum vardı o da kıskançlığını belli etti şimdi kimse kalmadı bir tek sevgilim kaldı. O bana çok bağımlı bunun farkındayım ama ya çoğunu sakliyorum ya cok fazla belli edersem bu duygularimi ya o da sıkılırsa benden. Neden bu kadar kibirli alıngan gururlu yum ya bu huyumu bırakamıyorum.
Kendimi mutsuz hissediyorum, her şey de benim istediğim olsun istiyorum. Neden böyleyim?