Neden istedigim kişilerle arkadaş olamıyorum?

arkadaşlar merhaba. size bir sorum var. neden istediğim kişilerle arkadaş olamıyorum. Yani olayı kısaca anlatayım. önce suna cevap verir misiniz. bir erkek mesela nasıl bir kızla sıkı arkadaşlık kurar ve bir kız nasıl arkadaş ister. kendimden bahsedeyim öncelikle. ben şimdi genelde çok sessizimdir. insanları çok dinlerim, göz teması kurarım. bazen olgun oluyorum bazense çok çocuksu oluyorum. Yani insanlarla neden sıkı arkadaslik kuramiyorum bu durumu nasıl duzeltebilirim. Yani böyle bir yere giderken bende gelebilir miyim demek değil de onların bana sen neden gelmiyorsun deyip cagirmalarini beni de düşünmelerini nasıl saglayabilirim.. Yani etkili birarkadaş nasıl olunur. bana bunu detaylica açıklayabilir misiniz. içimde macerayı seven biriyim. deli ruhlu olmayı seviyorum ama dışarıdan bakılınca öyle gozukmuyorum sanırım. daha farklı bir halim var. bir de erkekler genelde hal ve hareketleri nasl olan kızlarla arkadaşlık kurar sıkı birer dost olur. ilk görüşte bu kız olabilir nasıl dedirte biliriz mesela. bir de doğal veya makyajlı bakımlı fark eder mi
Neden istedigim kişilerle arkadaş olamıyorum?