Ben neden arkadaşlık kuramıyorum?

millet yıllardır aynı sorunu yaşıyorum orta okulda çok yakın olduğum kız arkadaşlarım vardı yediğimiz ayrı gitmezdi hepsi bana sırtını döndü sebebi de ben egoluymuşum fakat yaptığım tek şey o gün arkadaşıma ablan çok güzel dedim biliyorum benim ablam dedi güldük falan sonra biraz zaman geçti o benim bir şeyimi övdü hatırlamıyorum sağ ol çünkü benim dedim o yaptığı için yaptım sadece gülelim diye ciddi değildim neyse hepsi bana küstü ağladım gecelerce 9 ay sonra gelip özür dilediler istemedim. sonra liseye geçtim yeni bir kızla arkadaş oldum aramız açıldı bir süre ona pek takılmadım sanırım alışıyordum sonra aramız düzelince bana seninle senden ayakkabı isteyecektim ondan barıştım dedi yediremedim sinirlendim konuşmadım daha sonra o da özür diledi 6 ay kadar sonra. daha da sonra yine lisede o kızdan sonra bir arkadaş grubum oldu 10 kişilik falan 4 kız 6 erkek çok iyiydik içlerinden ikisi birbirlerini sevmişler bu çok doğal bir gün bu ikisi okulda tek kaldı diğerleri ile biz halı sahaya gittik beraber yanımıza geldiler daha sonra bizde şaka yaptık ne yaptınız sınıfta işte onları yakıştırmak gibi şakayı ben yapmadım bir erkek yaptı aramızdan diğerleri ve bende güldüm işte sonra ikisi bizimle konuşmadı ve bu süreçte sevgili olmuşlar ve konuştuk bize güldünüz diye küstük deyince kızdım ne alaka yani ben sert davranınca benle anlaşamadıklarını söylediler ben kendimi haklı yapıyormuşum arkadaşlar ben ne yaptım ben anlamak istiyorum doğrum ve yanlışım ne benim ya kötü müyüm ben niye kimse kalmıyor yanımda neyim ben kötüyüm galiba
Ben neden arkadaşlık kuramıyorum?