Her şeyin bir bedeli vardır. Sadece para olarak algılamamak gerekirşöyle bir öykü anlatılır: ressamın biri "her kadının bir fiyatı vardır; satın alınamayacak kadın yoktur" der dururmuş. sonunda bu söz ingiltere kraliçesinin kulağına kadar gitmiş ve adamı huzuruna çağırarak sormuş: "ne yani? benim de mi bir fiyatım var?" "elbette kraliçem" demiş adam, "onbin sterline ne dersiniz?" "sen benimle ne cüretle dalga geçersin!" diye kükremiş kraliçe... "tamam efendim, kızmayın" demiş adam, "yüzbin sterlin olsun!" kraliçe tam "vurun kellesini!" demek üzereyken adam: "10 milyar sterline ne dersiniz, kraliçem?" diye sormuş. kraliçe soruyla yanıtlamış: "nereden bulacaksın o kadar parayı?" "haa..." demiş adam, "orospuyu bulduk, iş parayı bulmaya kaldı!"
Kimse namuslu ayağı yapmasın zaten kaç lirasın demiyorlar kimseye... Zengin olduğunu görmeleri bile yeterli kölen olmaları için dipleri düşüyor herkesin anketle bunlar anlaşılmaz herkes kendini belli bir kalıpta gösterir ama hayallerini isteklerini seçtiği insanları bir incele zengindir iyi kazanıyordur arabası vardır... Arabası Hele Bmw olan erkeğe hasta oluyorlar şimdi RTÜK devreye girmese. Neler anlatıcam da neyse kısaca her şeyin fiyatı vardır her şeyin...
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
haklısın kardeşim para çoğunun ne olduğunu ortaya çıkarıyor.
Bu dünyada insanın yapmak istediği yapacağı herşetin kiliti anahtarı paradır... Bak eğer fakirsen eşin sana yasaklar koyar kendini sana sunmaz ama zenginsen başkasına kaptırmamak için yapmayacağı fantasi yoktur midem bulandı felan diyemez bile kopeğin, olur
Herkesin bir fiyatı yoktur da bir zaafı vardır desek daha doğru gibi, sonuçta o parada zaaflardan biri, kimin zaafı paradırki parayla istediğini yaptırabilirsin kiminkisi başka bir şeydir.
En İyi Cevaplar