Çamaşır asan erkek hakkında düşüncelerinz? balkonda çamaşır asan bir erkekle karşı karşıya geldiniz ayıplarmısınız::?D
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
eşim çamaşır da asıyor, cam silmeme de yardımcı oluyor, temizliği de birlikte yapıyoruz. Allah herkese onun gibi birini nasip etsin
öğrenciyim yoksa hayatta asmam mecbur zaten onuda asamıyom işte karşı balkonda aile var 16 saat balkonda oturuyolar onun için çamaşırları bile odada kurutuyom.sen varken eşin niye çamaşır asıyo onu anlamadım d:
bebeğimizle ilgileniyorum çünkü o sırada
ilgiç:D
sahabı var mı acaba derim :D her eve lazım
ne alakası var arkadasım ben bile bazen evde yalnız kaldığımda asıyorum hatta üst komşunun kızıyla karsılasıp sohbet ediyoz :)
asdfkljasdkhfhasdfşasdf
ne varki bunda bazı günler annem hastayken veya yorgunken ben asarım ya da toplarım gayet normal birşey
saol kardeş güzel yorumlar :D
eywlh
Cevap
9Cevap
ben cam silen halı çırpan çamaşır toplayan bile gördüm çok hoşuma gitti eşine yardımcı oluyor ne güzel eşide yanındaydı allah bana da böyle nasip etsin inş.
çok tatlıdır o. candır. korurum onu yanaklarını sıkarım onun.. böbreğimin tekini veririm ona
Ayiplanacak ne var bunda! Ayiplayanlar özentisini söleyemedigi icindir
Bende hepsini yapiyorum ne var ki bunda gayet normal
çamaşır yemek bulaşık temizlik aklına gelebilecek herşeyi yapabiliyorum iş olarak. bundan utanacak değilim aksine gurur duyuyorum kimseye muhtaç bir şekilde yaşamadığım için. ;)
Çok sevimlidir o arkadaş, ayıplamam ama gülebilirim
Sırf bu yüzden bir odayı çamaşır asma yeri yaptım. Süpürgenin kablosunu pencereye bağlayıp gerdim. =)
Böyle soru sorduğun için seni ayıplıyorum , başkalarını ayıplamam. Noldu gocundun mu karşim?
neden ayıplıyımki, hayat musterek tam tersi mutlu olurum hala boyle adamlar var diye
cok guzelya :) birlikte bu işleri yapan çiftlere hastayım
ayıplarım diyenler günün birinde annenize eşinize bişey olur tek başına kalırsınız çamaşırlarıda yukarıdan allah inip asar hiç merak etmeyin.
kaslı ve yakısıklıysa cok sexy bulurum:D
yoo ayıplamam gayet normal
böyle bişey ayıplanmaz çok hoş bence:)
Yoo gayet doğal. Bekar bir sürü adam var.
o insan değil mi ? :D
Ayip birsey yapmiyor ki. Aferin ona.
Tanga asıyorsa sorun yok
normal bir şey bunda ayıplanacak bir şey yok
hayır ayıplamam hayat müşterek
hayır ayıplamam anca şaşırırım
ayıpladı:D
hayır ya çok tatlı :D
Hayır aksine çekicidir
Ayy çok şeker :D
Bendendir o :D
Candır can. Severim ayıplamam