Erkek değildir. Olsa olsa başka bir şeydir.
Yeni moda olmuş. Devir değişti artık.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

timberland veya dexter giyiyor olabilir. tabii ki bu dediğim o çorabın erkek versiyonu için (sanırım adı taban çorabı) geçerli. yoksa bildiğin babet çorabı giyiyorsa dübür... neyse! Ayrıca oturduğunda pantolonun yukarı çıkmasıyla oluşan o çorap özellikle beyaz çorap görüntüsünden iyidir.
Babet çorabıyla giyilmesi gereken ayakkabının içine uzun, kahverengi baklava desenleri olan çorap giymesinden katbekat daha iyidir. Ve hani, yadırganmamalı.
bir konuda da kızlar diyodu babt çorap giyn erkek iticidir diye karşı çıkıyodum ama bunlaramı deniyomuş o ben yine sandımki bileğe kadar gelen çoraplar varya onlardan dedim neden itici geliyo acaba benimki o zaman kısa çorapmı oluyo dsafghjk
Ben de karşıydım, giydim, sıcaklarda baya rahat oluyor.
Cevap
31Cevap
La başlarım modanıza , yazın rahat oluyor giyiyorum, erkekliğimden şüphesi olan başvuru yapsın her türlü ispatlarım.
yani komik görünüyo amaa 😀 yadırgamıyorum giyeni giysinler nolucak spor ayakkabı da bizde giyiyoruz
Milletin giydiği seyler sizimi gerdi sanki koynunuza alıcaksınız giyeni sizi ne ilgilendirir?
yeni moda değil de arkadaşım, hani adam külotlu çorap mı giysin kısa bir ayakkabı giydiyse içinde görünmemesi için babet çorabı giyer daha estetiktir bence
Bazı ayakkabılara sadece babet çorabı uyuyo, diğer çoraplar gözüküyo. Çorapsız giymeleride ter ve koku yapar. Ne giysinler yani. Çorapla yargılayıp giyen erkek değildir demek çok saçma
Yoo hiç de tuhaf olmuyor şimdiki erkeklerin çoğu giyiyor en azında benim çevremde giyen çok normal geliyor bana..
Giysin bence sorun yok. Bazi ayakkabilar var adlarini bilmiyorum ama corap gorunmesi guzel olmuyor, corapsiz giyseler koku unsuru var.
giydiği spor ayakkabıdan çorabının görünmesinden daha iyi.
Ben giyerim. Bu da erkek olmadığımı göstermez. Vans giyerken tozluk mu giyelim yani?
Bende giyerim çok rahat hemde şort kapri giyince çorap falan gözükmüyo
Tabiki herkes istediğini giyer ama giymesi daha iyi yani giymesi bence :)
Giydigi ayakabbi icin hangi corap uygunsa onu gi yinsin. Tarz için her şey mubahtir :)
Allah korusun. Artık erkekler nolur kendilerine gelsinler. Nolur..
Normal çorap dışında, hiçbirini giymedim bunların. Ne kadar itici ya.
Vans ayakkabı giymeyi hiç sevmem. Sevende bu çorabı giymeyi göze alsın bir zahmet. Sonra leş gibi kokuyor ayakları.
Ya giysinlerde çok garip duruyor ben görsem gülerim yani :D
Alışmamışız böyle şeylere çünkü
Görünce hep gülüyorum ya. Allah affetsin beni 🙊🙊🙊
Giysin giysin ama bana göstermesin karizmasını cizdirir
babamın çok güzel bir görüşü vardı bunlarla ilgili ama ben burda demiyim :)
Hem kötü duruyor hem de normal çorap varken gerek duymuyorum ama Moda değil adamlar rahat olduğu için giyiyor genelde isteyen istediğini giyer sizene
Ayakkabının içindeyken sorun yok da ayakkabı çıkınca çok kötü oluyor yaa gülesim geliyor 😄 yakıştıramıyorum
Gayet moder ayakkabisina uygun corap giymek hos , ayakkabidan gozukmesinden iyi
Hoşuma gittiği söylenemez ama isteyen istediğini giysin umrumda değil.
mümkünse o çorapla ortada dolaşmasın. ciddiye alamam öyle bir adamı :)
hahahh :D en alttaki fotoya gülmekten ölmüştüm be :D tekrar güldürdün sağol :D
Tabiki gerekirse giyecek. Napıcak iğrenç duracağını bilip uzun uzun çorap mı giyecek.
aslında unisex ama nedense bir türlü gözüm alışamadı
ne unisexi ya, embesillikten başka bişey değil. kızlarda daha hoş bence
Bana bu çorapla yüzük takacak adama bırak ben takarım deyiveririm
Başkasına bişey demem ama bunu ben giymem. Baklava desenli dede çorabı bile benim için daha iyidir.
Ya abi her yerde giyin sorun ama Cuma namazında giymeyin dikkatimiz dağılıyor 😄
Şort ve spor ayakkabıda çok şık duruyor hemde rahat oluyor
Sort giyince ayakkabidan corap ciksin istemiyorum ve bende giyiyorum mk keki gibi mi görünelim
Giyebilir, sıkıntı yok.
Görüntü olarak iyi değil ama temizlik açısından güzel mesela içine çorap giyilmeyen ayakkabılar için kullanan birinin bakımlı olduğunu düşünürüm
Son resme koptum 😂😂😂
Gayet normaldir uzun baklava dilim çorap giyen erkekten kat kat iyidir
Benim Mastürbasyon kaynağım olurlar kendileri...
Ya spor ayakkabı çorabı varken neden bu? :(
Hoş görünmese bile bazen giyilmesi gerekebiliyor
valla oluru yok ya, başlarım modasına :D
herkwsin hayatına kimse karışamaz.
çok itici... bayanlarda dahi sevmiyorum
Bence giyebilirler sorun yok
gereksiz, aşırı metroseksüellik eğilimi..
:D çok komik duruyor :D giymesinler ya 😂
Insanlar istedigini giysin
Giyer herkes, bir sıkıntı yok.
Bana biraz itici geliyo :D
iğrençlikten başka birşey değil
Babet çorabı giyen erkek vurduruyodur
Kürekle kovalamak lazım
A dedim😶
Çok itici be
Giymeyin kardeşim valla olmuyor ya
Bu amcalarda komik durmuş.
İtici duruyo bence 😁😂