Bence kendini seven, kendine güvenen, egoist ve başkaları pek düşünmeyen birisi olduğunu düşünürüm. Ya siz?
Bence doğalbir şey egoyla alakası olduğunu düşünmüyorum. cevrem de öyleyapan insanlar var ve egolu değiller. Bu kadar önyargılı olmayalım bence. O zaman buralara da foto koymayın veya instagram gibi şeyleride kullanmayın. o sitede daha fazla ego var bence. Insanların fotoğraf ını beğenmesini istiyorsun.
yapabilir bunda bir şey yok çok güzel çıkmışsam beğendiysem ben de yapabilirim ama kendi telefonunda her açtığında kendi yüzünü görmek biraz saçma olabiliyo o yüzden sevdiğim kişinin telefonunda olmasını tercih ederim daha hoş ve etkileyici durur ozaman
ben koymamm koysam bile utanırım başkası eline alınca falan ne garip durum dimi :D
Aynı düşünüyoruz 😁
garip ya :D
Narsizimin zirvesi :D
img-s2.onedio.com/.../...600f28a495db40ea4cc3c.gif
Cevap
100Cevap
Kendini sağa sola bakarak sürekli selfi çeken, ordaki burdaki resimlerini devamlı güncelleyip duran işsiz diye düşünürüm. 4 senedir watsapta profil fotom aynı, arada değiştircem hep unutuyorum, çekmeyide değişmeyide. Kendimi çekip duracak akdar boş vaktim yok ya da ..
Adam kendine ''canım kendim'' diyor, ne diyeceksin kişisel tercih..
Bencede yani egoist olduğunu düşünürsün değil mi?
Dogru bir fikre sahipsin ki bu bu konuda seninle ayni fikre sahibiz ha sen ne kullaniyorsun diye soracak olursan telefonun standart duvar kagidi ne ise onu
Egoist ve kendini beğenmiş olduklarını düşünürüm. Asla yapmayacağım şeydir.
Hele şükür benim gibi düşünen birisi çıktı
Yanii sevdiğim bişeyi koymak varken neden kendime bakayım ki mesela,
https://hizliresim.com/l3WrGr
Öyle tabi ha bu arada telefonun markası ne merak ettim 😁
isini seviyodur ve kendisine güveniyodur diye düşünürüm ama egoist olduğunu düşünmem. İnsan kendini sevmeli: Belki de o fotoğrafa her baktığında ona bir şeyler çağrıştırıyodur, belki ondan güç alıyodur.
Ha başkasoı, ha çayır çimen ha kendisi insan ne istiyosa nasıl mutlu oluyosa onu koymalı
Hayatta ben merkezli insanlardır.. Empati yoksunudurlar.. Genelde bu tipler ailesinin birtanelerinden çıkar..
Eskiden yani yillar önce ben de yapiyordum ama zamanla salakca gelemye basladi. Ya cok sevdigin birinin resmini koyarsin ya da hic koymazsin
lanet çok saçma bilgisayara masa üstü yapan bile gördüm ben oturduğu bilgisayar başında çektiği fotoğrafı bide uaheuaheu masaception
Hiçbir şey düşünmem. Dikkat etmem zaten böyle detaylara. Şimdi bir analiz yapacaksam ; o resimde muhtemelen kendini çok beğenmiştir ve beğenilme ihtiyacı duyan bir kızımızdır kendisi. Kötü bir şey değil.
Benimde kendi fotorafım var. Gayetde yakışıklıyım kendimi beğeniyorum kendime değer veriyorum. Her kızında beni hak etmediğini düşünüyorum. Ama sevdiğim kıza kendimden fazla değer veriyorum benim ki ne oluyor?
Benim kilit ekranında fotoğrafım var ama ben karşımdaki kişiyi gayet düşünürüm o fotonun orda olma sebebide ayda yılda 1 fotoda iyi çıktım
kendinü beğenmüş afedersünüz diye düşünürüm ve evet şiveli düşünebiliyorum :P
saçmalk ya hic bir zaman anlam veremedim ben o olaya
:) bu durumu lisede yaşadım şükür atlattik şu durumları
Hoş gelmiyor ve benim telefonumun ana ekranı ilk aldığım günkü gibi duruyor.
tuhaf buluyorum ne o öyle :) Ben havacılıkla ilgili şeyler koyarım ekranlarıma.
bende bu var
www.cepde.net/sabit/icerik/dosyalar/kuru_kafa.jpg
Fenerbahçe arması dururken kendi foto mu ekran fotosu yaparsam vurun beni
Ben kendi resmimi koyuyorum sonuçta benim telefonum bunun egoyla ne alakası var ya :D
Zayıf bir hayal dünyasına sahip olduğunu düşünürüm.
:D bir başkasının fotosunu koymak isteyip ama o bir başkasını bir türlü bulamadığı için kendi fotosunu koyduğunu düşünürüm :D zira ben öyleyim :D
ne düşünülür ki gayette normal birşey kendi resmi olması kendisi dururken başka birini koymak saçma olur.
Alakası yok. Fotoğraf çekinmeyi ve kendini seviyordur. O foroğrafını çok beğenmiştir. Hep manzara mı koyucam ak demiştir...
Kendinden daha çok sevdiği biri yoktur, bende kullanıyordum ama şimdi sevdiceğimin fotoğrafı var bütün ekranlarımda
saçma begendigi bir resmini neden ekran görüntüsü yapmasın ki bunun neresinde egoistlik kendini begenmişlik var çok dar düşünüyosunuz çok
Ben kendi resmimi koyuyorum ama sadece baktığimda hoşuma gidiyor. Kendimi iyi hissediyorum. Egom yükselsin diye bir çaba değil bu.
E şimdi ben kendimi sevmiyorum, kendime güvenirim ama egoist değilim, Başkalarını da kendimden çok düşünürüm. .. . Benim de kendi fotom var.. . :)
Ya benim arkadaşım da öyle cidden anlamlandıramıyorum hayır kendini görmek çok mu hoş shfjsdhfjd Bende kedi var
Bir şey düşünmem, yani tek bir hareketten kimlik analizi yapmaya ne meraklısınız. Ekran fotoğrafım düz siyah renk bu arada
ben yalnız oldugunu dusunurum fotosunu koyabılecegı bı sevgılısı yoktur. D
@cαтvσмєη aşık olduğun kişininkini koymak caiz midir :D?
@cαтvσмєη kanka her yerde onun fotosu var /=
Bir türlü giremedi. Bu aradaa bence süper oldu😏
@cαтvσмєη daha yollamadım o girince yollıycam 😂
Şu an dışardayımdı eve girince skype de ekran paylaşırım okursun😂
Kötü düsünmem bir ara bende yapmistim ama Şu an kuşadasinda cektigim baya yüksek olan renkli merdivenlerin resmi var😃
Ben kendisini beğendiğini düşünürüm. Çünkü bende yapıyordum. :)
Kendi fotoğrafım var zaten arada doğa manzarası ne var bunda😀
Normal yani. Kardeşim de benim fotoğrafımı koymuş :)
Kardeşin ayrı senin telefonda kendin fotoğrafını koymam garip gelir daha çok başkaları sıkıntı değil bence
Kendisini begeniyor ve seviyordur. Bir sey dusunmem. Bunu yapiyor diye egoist demek yanlis. Belki ozunde cok iyi ve cevresine mutevazi bir insanda olabilir.
bence pek normal degil neden surekli kendimi gormek istiyim ki
kendisini koymuş mutlu oluyor başka şeylere ihtiyacı yok derm
Bir kişide en son bakacağım özelliği telefonundaki ekran resmidir.
Beni ilgilendirmez yani.
Kendi fotoğrafından başka koyacak kimsesi yok diye düşünürüm.
Benim kendi fotom ekran fotosu. Ama 2 kedimle birlikte olan tek fotom olduğu içün.. Egoist miyim? Hayır. Narsistim :))
Çok tatlı lar
Ben çomar diyorum kısaca o kadar anlam yüklemeye gerek yok.
Bende kendimi koyuyorum bunda ne varki egoistlikle alakası yok insanın kendiyle barısık olup kendini sevmesi gayet normal ve güzel birşey
Yoo cirkinim ama brn varim telefonumda egoist dersen sana malsin derim
Herkesin tuttuğu kendine görüşünün tarafımca hakim olduğu bir başlık. Kişisel şeyler bunlar doğrusu yanlışı olmaz.
çok normal bişey bence kend telefonu gidip fake foto koymaz
Düşündüğün şey egoist olmam ise egoist olduğum anlamına gelmez.
Ne alaka şimdi telefonumda kendi fotorafım var ekran resmi
Alakası yok bence. İnsan zevkine göre her şeyi yapabilir.
fotoşop lu da kendini güzel görür öyle tatmin olabilir. kötülüğü de var tabii gerçek kendini kabullenemez , kendini kabullenemeyeni kimse de kabul etmez. anca misafir olursun
Kendisiyle barışık, özgüven sahibi biri olduğunu düşünürüm
Narsist olmama ragmen ben bile koymuyorum ekrana
Kendi telefonu sonuçta kendi resmini de koyması abes durmaz
Düşünüp de onun için kendi beyin fonksiyonlarımı yormamam
Guzellik analizi yaparim. Cirkinse eblek suratini koymasin uzaktan koysun
kendi fotografimi ekran goruntudu yapiyorum dedigin gibi degililm
yapabilir telefon onun telefonu. bende yapıyorum ne var bunda
Fotogtafini sevdigini dusunurum gayet doğal bisey egoyla alakasi ne ki
Bilmem bir anlamı mı varmış ki bu hareketin 😂😂 ben kendim yapmadım hiç, sevmiyorum ama yapana da bişey diyemem banane 😂😂
Egoyla ne alakası var bunun. Duvar kağıtlarından haz etmiyordur koyuyordur. Hemen yaftalamaya hazır millet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar