6. hissim susmuyor bana çok şeyler fıdıldıyor ve ben galiba insanların samimiyetine güvenmiyorum
#okyanus

Altıncı his dediğin şey obsesyon. Kendine guvenmemeyi telkin edersen guvenmezsin; buna müteakip suphelerin hasebiyle tekinsiz davranışlar sergilersin ve bu karsindaki kişinin hamlelerine sirayet eder. Sen tekinsiz davranır, dostça görünmek yerine şüpheyle yaklasirsan; muhataplarin gardını alacaktır. Seni dost kontenjanından cikarip yararlanılacak insan kontenjanına almalari işten bile degildir. Herkes yalnızdır zira.
ben çoğu insanın samimiyetine güvenmiyorum. herkes menfaatinin peşinden gidiyor. yanındakiler senden faydalanmak için yüzüne gülüp arkadan iş çeviriyor.
#LöseviçinSesver
#LöseviçinXper
Bazı insanlar vardır güven kokar tanıyınca zaten anlarsın bu doğru insandır dersin...
Bazı insanlarda şarap gibidir yıllarca açılamazlar ve gerçek kişiliğini gösteremezler...
Samimiyete gelince;
Buda insandan insana farklılık gösterir lakin samimi olmayan insan kendini tavırlarıyla ve yapmacık hareketleriyle hemen belli ediyor :)
Zaten bizi yanıltanda böyleleri... güzel konuşup güzel yazıyorlar dil başka olmuş, yürek başka artık okadar sık değiştiriyorlarki maskeler bile sahte...
Guvenilecek adam var guvenilmeyecek adam var. Mesela ben sana güveniyorum. 😊
Cevap
26Cevap
6 hislerin kuvvetli ise gercek samimi isanlari anlaman gerek bir de bayansin yani 😁
Ne gibi yanilgi bu mesela ben senin samimiyetine inaniyorum.
Iste önemli olan da bu sen samimi olanlarin degerini bilmelisin ve ona göre davranmalisin.
Bu arada samimiyeti de suistimal etmenek gerek bu da altın kural 😀
Beş kişinin samimiyetine güveniyorum ailem dışında.
7. hissim bana diyor ki
evet 6. his doğru tahmin ediyor fakat ona uyarsan bütün arkadaşlarını insanları terk etmek zorunda kalırsın sen öyle olduklarını bil gerisini boş veeer
Bence kişi belli eder kendini. Kimse oscarlik oyuncu değil
bende güvenemiyorum güvemmeye çalışmak gibi çabamda olmuyor insanları çözümledim sanırım :)
İnsanlara güvenmeyi isteyebilmek için önce onları sevmem lazım,
ki ben insanları sevmiyorum.
Güvenmemek en iyisi galiba.. . samimiyette taklit edilebilir bir şey.. .
pek fazla güven olmuyor. sonrasında bir çıkar ya da yan çizme olabiliyor
Zaman kötü ama her daim güvenecek samimi insanlar gerekir hayatımıza 😃
O altıncı hissi güçlü kılan şerefsizliğin son 20 yılda oldukça artması..
Eğer onun hakkında ters bişey hissedersem bir kere olmaz hislerime güvenirim çünkü
Samimiyet; yitik hazine Hâtun...
Güveniyorum... Ama sonra yanıldığımı farkediyorum.
Guvenmem gerekene guvenirim gerekmeyene asla...
Bazen güveniyorum bazende değil açıkcası..
Bazı insanların samimiyetine inanıyorum
güvenme zaten ortada insan yok
Güvenmiyorum hiçkimseye
kendime bile güvenmiyorum:d
evet inanmak istiyorum
Samimiyet çıkar ile doğru orantılı
Güveniyor gibi yapıyorum.
Maskeler ile geziyoruz
Hayir
Yess 😂😁😁
Evet neden olmasin
Herkesin fikri kendine ☺
Asla güvenmem
Hayır
Tabii ki hayır.
Hayır guvenmiyorum
Hayır, güvenmiyorum.
Galibası fazla...
hayır..
kesinlikle hayır.
Samimiyet mi kalmış
guvenmiyerem
Güvenimi defalarca boşa çıkaran çok kişi tanıdım 😐 kolay inanıyor kolay güveniyorum insanların samimiyetine 😐 kendim gibi sanıyorum herkesi 😐 sözünün eridir diyorum 😐
Ama öyle olmuyor işte 😐
Alıştım biraz bu duruma 😄
Her zaman artık fazla inandırmayacağım kendimi söylenenlere diyorum kendime 😄 hep şüphe olsun içimde ki sonu hüsran olursa " zaten içimden geçiyordu böyle bir şeyin olacağı " diye söyler rahatlatmaya çalışırım kendimi 😄
asla
Tabiki guvenmiyorum
Hayır çoğu sahtekar
hayır
hayırrr
Tabiki hayır
güvenmiyorum
hayır hanımefendi
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar