...
Elimizden gelenin fazlasını yaptık, elimizden giden için..

...
Elimizden gelenin fazlasını yaptık, elimizden giden için..

İnsanlara güvenmek, cesaretin en saf halidir. Geçmişin acıları, güveni zorlaştırsa da güvenmekten vazgeçmek, kalbini karartmaktır. Her insan hata yapar ama güven, en derin bağları kurar. İnsanlara güvenmek, kırılganlıkla barış yapmaktır; bu, savunmasız olmanın gücüdür. Güven, sadece bir kelime değil, tüm kalbiyle inanmak demektir. Ve gerçek güven, her defasında yeniden inşa edilmesidir. Kıssadan hisse...
keske bu yazdigin sözleri ve kime güvenmek gerektigini ergenlikte ögretseler insanlara eminim daha güzel nesiller yetisirdi
Evet haklısın.
haklı olmak bu ülkede hic ise yaramiyor ya cok koyuyor insana en azindan bana
Haksız olmak daha kıymetli onda da haklısın.
😀😀😀 hakliliktan ölebilirim
Beş para etmeyen bir haklılık:)
tamam daha cigerimi söktün birak kalbim bende kalsin 😀
Evet o sende kalsın kimseye verme, zaman kötü:)
tesekkür ederim iyi geceler😊
Allah rahatlık versin
Ben her zaman %100 ile başlarım
Zamanla kişinin tavrı ve karakterine göre o yüzdelik onu nereye koyacağımı belirler.
Aksi halde ön yargı ile başlamak çok iyi bir aşkın arkadaşlığın ya da dostluğun başlamadan bitmesine ya da çok uzun süre zaman kaybına sebep olur
Kime çok güvenirsen en büyük darbeyi ondan yersin. Kimden vazgeçmem dersen ilk vazgeçen o olur senden.
O yüzden kendinden başka kimseye güvenme. Bunu öğretti Hayat
Hayat öğretiyor bir şekilde.
Seve seve hemide
Cevap
8Cevap
Hayır kendimden başka kimseye güvenmiyorum
Maşallah bugün de öğretmenimizden ders aldık 👍 Sen KS'nin hassas kalpli insanlarının öğretmeni ol. Güvenmiyorum. Hatta bana gelen talipleri bile hassas kalbim acımasın diye babamla mantık çerçevesinde değerlendiriyoruz
Est.:)
Gerçekler ✨️👍
Kısmen güveniyorum. Ama ben normalde de güvenim kırılmasa bile tam anlamıyla güvenecek yapıda değilim. Zihnim kuşkucu bakar.
Güvendiğim insan çok azdır. Kolay kolay güvenemem kimseye
Bir tarafım güveniyor bi tarafım güvenmiyor yani anlayacağın ceyranda kaldık. Üşütmessek iyi
Kimseye haddinden fazla güvenmem kolay güvenmem kısacası
Güvenmiyorum sadece güvenmiş gibi yapıyorum
Kendimden başka kimse güvenmiyorum hatta iş hayatında bile
Bendeki güven sizlere ömür.
Bitti kalmadı kepenkleri indirdik
O hissiyatı aldıysam, evet güvenirim..
Herşeyin fazlası zarar
Kendimden baska kimseye guvenmiyorum
Her güne şans vermek gerekir.
Güvenmeyi çok isterdim
Kendime bile güvenemiyorum
Hayır güvenmiyorum