Evet 5 aylık hamileyim ve eşim asla bana el kaldırmaz el kaldıran adamlara adam demez kız çocuklarına düşkün koruyucu bir yapısı vardır görümcelerim olsun KAYNANAm olsun hep korur kaynanama da itaat etmem gerektiğini ve evde yokken annemin dibinden gözünün önünden ayrılma der benide cok korur ama söyle bişey cok sert biri ve ben ona bişey sormaya korkar ve çekinirim bana mesafelidir hamile olmam biraz onu yumuşatsa bile genel olarak sert biri dışarı çıkmama izin vermez bişey lazımsa ben alırım der annesine itaat etmem konusunda beni hep uyarır annesinden izin almadan bir iş yapmamam gerektiğini söyler ve dışarı çıkmama ancak annesiyle beraber biryerlere çıkmama izin verir aynı seyleri kız kardeşlerine ve ablasına da söyler katı kuralları cok var beni sahiplenmesi cok hoş ama bazen kaçamak yapmak istiyorum ve galiba birgün ondan haber almadan evden cıkıcam tepkisini tahmin edebiliyorum ama bakalım ne olcak ozamanda size haber veririm
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar nolur eşime kötü seyler söylemeyin 😥 Kendimi iyi hissetmemeye basladım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer