Hayat neden böyle sizce? Biz mi hep kötü tarafından bakıyoruz, yoksa bize mi hep kötü tarafı geliyor?Biz mi fazla doyumsusuz yoksa hayatın her zaman kötü bir yanı bir yanı var mı? #LöseviçinXper
Hayat neden böyle sizce? Biz mi hep kötü tarafından bakıyoruz, yoksa bize mi hep kötü tarafı geliyor?
Doyumsuz olan bizleriz. Bu konuda hayatın bir suöu yok. Herkesin bir irade gücü var. Kanaatkar olmak yerine elimizdekinin kıymetini bilmeyip başka şeylere yöneliyoruz. Kaybettiklerimizin suçunu ise hayata maal ediyoruz. Aslında her zaman hayat suçlu değil :)
Aslında memnuniyetsizlik var bizde. Hani bulundugumuz durumdan daha kotu durumlar basimiza gelmedigi icin halimize sukretmiyoruz.. Halbuki bizim durumumuzda olmak isteyen o kadar cok insan var ki.
Site daha önce xperler karşılığında lösev'e bağış yapmamıza izin vermişti. Onun tekrar yapılmasını istiyoruz. Ya da şöyle söyleyeyim mudo çekleri gibi xperler ile bağış yapılabilsin diyoruz. Yönetimin dikkatini çekmesi ve kabul etmesi için paylaşımlara #LöseviçinXper ekliyoruz.
Yok bir yerde paylaşılmadı daha tam olarak aslında. Mesajlar olarak haberleşme oldu yalnızca. Sende #LöseviçinXper eklersen paylaşımlarına destek vermiş olursun.
Hiç haberim olmadı olsa verirdim axper üzüldüm simdi neyse yapalım böyle ama siz bence yazın bence hem ksninde dikkatını daha iyi ceker 😊 #LöseviçinXper
lösev ayrı ya foto ya da soru ile alakası yok. sitede kazanılan xperler ile löseve bağış yapılabilmesini istiyoruz. bu yüzden sitede paylaşımlarımıza ekliyoruz. yönetimin dikkatini çeksin diye. daha önceki gibi bir bağış kampanyası yapsınlar diye yani.
yapabildiğimiz kadar yapıyoruz işte. en azından buraya böyle bir sistem gelirse. insanlar hem zaman geçirerek eğlenirler hem de bir yere bağış yapma şansları olur.
lösev çok seneden beri burda kim gördü kim işitti sanatçılardan ben bir tek recep ivedikten yanayım halkın yanında başka kimse olmadığından dolayı recep umudumuzsun
En İyi Cevaplar