Saf insanların gözü açılınca neden kötü karaktere bürünürler? Saf insanları sevmem, insanın içinde biraz da olsa uyanıklık olması gerektiğini düşünüyorum. Kimin gözünü açıp uyandırdıysam ya ihanet ettiler ya da kazık attılar. Neden sonradan karakterleri töpürlenir?
Saf insanların gözü açılınca neden kötü karaktere bürünürler?
Kendimden biliyorum ben duygusalım öyle olduğum içinde insanlar beni saf sanıyo iyi niyetimi suistimal ediyorlar e benn bunu öğrenince hem duygusal acıdan çöküyorum nasıl bu kadar aptal olduğum için kendime sövüyorum karşımdaki insanın da bana nasıl bu adiligi yaptığını düşünüp buz küpüne bürünüyorum sonra beni öldürsen işkence bile etsen o kişinin yüzüne tekrar bakamıyorum öyle yani :/
Saçma gelebilir bilmiyorum, ama saf insanların başka bir dünyaları olduğunu düşünüyorum. Sadece kendilerine özel, ve bizler onlara asıl gerçek dünyayı gösterince onca yıl o yalnız ve boş dünyalarında boş vakit harcadıklarını düşünüp bizim dünyamıza adapte olmaya çalışırlar. Ve bunu yaparken bizimde canımızı yakmak isterler
Bence saf bir insan ne olduğunu değiştiremez o senin kaakterindir ve seninle bütünleşmistir onlar saf diye ne yaparlarsa fenalık olsun diye yapıyorlar bence :)
En İyi Cevaplar