Obsesif-Kompulsif hastalığım geri gelmiş olabilir mi?

Arkadaşlar, genetik olduğu düşünülen obsesif kompulsif hastalığım var ve fark etmeden küçüklükten beri belirtiler göstermişim. Küçükken devamlı tuhaf sorular sorarmışım ölecek miyim? bana bişey olacak mı? gibi.. Ergenlik zamanında ileri derece obsesif kompulsif hastası oldum, devamlı ellerimi yıkardım kanayana kadar, duş alırdım vs. belli düşünceler gelirdi aklıma ve temiz olduğum halde bunları yapmaya devam ederdim. Doktora gittik ve bir hap kullandım belli bir süre geçtikten sonra hapı bıraktım ve geri tepti. Bu sefer anoreksiya olmuştum, kalori sayıyordum, yemek yemiyordum ve yemek yediğime dair yalanlar söylüyordum, insanlar bana çok zayıfsın demesine rağmen ben kendimi normal görüyordum ve yemek yemeyi reddediyordum. Kaslarım kaybolmuştu 1 sene sonunda. Her neyse uzun lafın kısası 2 senedir antidepresan kullanıyorum kullandığım ilaç anafranil başta 75 mg kullanıyordum, şu anda 25 mg düşürdüm. Uzun zamandır 25 mg kullanıyorum fakat üzerimde inanılmaz bir çöküntü, devamlı ağlama isteği ve her şey kötüymüş gibi bir his var. Nedensiz bir şekilde berbat hissediyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Obsesif-Kompulsif hastalığım geri gelmiş olabilir mi?