Sosyal fobi teşhisi kondu ne yapmalıyım?

bugün bir klinik psikoloğa gittim ve durumumdan bahsettim, yanımda babamda vardı, ben 21 yaşındayım ve çok pasifim insan ilişkilerinde, hakkımı koruyamıyorum,çekingenim, korkak bir yapım var yani, hiçbir sosyal aktivite veya işyerinde çalışmakta aşırı zorluk çekiyorum, kasılıyorum taş gibi robot gibi yürüyorum, küçükken hep ezildim, süt dediler ilk başlarda hep tepki verdim ancak kavga etmesini bilmiyordum dayak yerdim herkesten, şuanda daha beter haldeyim, akıl sağlığım bozuldu ve net düşüncelerim olmuyor, devamlı kaygı yaşıyorum, insanlardan uzaklaştım ve insanların bu vahşi davranışları psikolojimi bozdu, ailem çok üzgün, dışardayken sert durmaya çalışıyorum, devamlı bir sorun yaşıcam hissi var, ressamım ben kendimi geliştirecek programlar öğrenirken bile ayaklarımı sıkıyorum, artık rahat batıyor, devamlı sorun yaşıcak gibiyim, psikolog ilaç tedavisi önerdi, sorununuz biraz derinleşmiş, tedaviniz uzun sürebilir dedi ve psikiyatriste yönlendirdi, yarın gidicez ama korkuyorum, düştüğüm bu durum düşmanımın başına gelmesin çok berbat bir durum, sosyal fobi hayatımı kararttı, asıl sorun buna sebep olan insanlar.
Sosyal fobi teşhisi kondu ne yapmalıyım?