3 yıldır depresyondayım?

3 yıldır depresyondayım defalarca doktora gittim bipolar denildi başlangıcı denildi ilaçlar verildi vs. piyasada ne kadar ilaç varsa kullanmısımdır resmen ama hiçbirini düzenli kullanamadım ve günde 2 3 tane ilaç içmek zorunda kaldıgım için kaldıramadıgımdan içmek istemedim. dönem dönem normal hissetsemde her böyle kötü oluşumda daha da kötüye gidiyorum. yalnızım, özgüvenim sıfır, başarılı bir insan oldugumu düşünmüyorum, iyi birisi oldugumu düşünmüyorum, geçmişi sürekli kafama takıyorum , herkes gibi okula/işe gitmem gerekiyor ama hiç gidesim yok dayanamıyorum artık içimde çok büyük sıkıntılar var ölmeyi düşündüm kaç kez hatta 3 ten fazka girişimde bulunmuşumdur. sürekli uyumak istiyorum. yemek yiyemiyorum. su bile içmekte zorlanıyorum. yorgunum.. ağlamak istiyorum sürekli kimseyi görmek istemiyorum. öylesine yaşıyorum. bu durumdan kurtulmak için sürekli şöyle yapsam böyle yapsam diye düşünüyorum ama hiçbişey ilgimi çekmiyo ve zevk almıyorum. allaha inancım kalmadı ki zaten geçmişte de çok inanclı birisi değildim. pazartesi günü doktora gidicem ama ilaçlarımıda kullanmadım ne yapmam lazım bu durumdan çıkamıyorum ilaçta kullanmak istemiyorum sadece nefes alıyorum başka hiçbişey yapmıyorum.
3 yıldır depresyondayım?