Geleceğe dair umudum kalmadı. Çok başarılı bir öğrenciyken şu anda 2 yıldır mezunum. Ünversiteye gidemedim istediğim bölümü kazanamadığım için. Hedefim tıptı. 2 yıldır kitap yüzü görmedim ders çalışmak gelmiyo içimden. Depresyona girme sebeplerimden biri de tipsiz olmam. Psikologa veya psikiyatriste gitmedim gitmeyi de düşünmüyorum. Sicilime işleyecek ilaçlar verebilirler. Kendi kendime halletmem lazım
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Siciline işlese ne olur ki? Dünyaca ünlü insanlar bile açık açık söylüyor gittiklerini. Dünyanın en normal şeyi hiç çekinme ve iyi bir psikolog bulup git bence. Hayatın iyi yönde değişecektir.
İleride meslek hayatında çok etkili oluyo. Kamuda işe gireceğinde tüm kayıtlarını gözden geçiriyolar.
Benim bildiğim psikoloğa gitmek ne siciline işler nede antidepresan kullanmak mesleğini etkiler, gayet normal şeyler bunlar günümüzde. Ki bu psikolojiyle ileride ne mutlu olabilirsin nede pozitif kalabilirsin. Tekrardan bir düşün bence.
Hayattan bir umudum yok zaten. Beni seven biri de olmayacak çirkinim. En kötü kpss ye girer memur olur yoluma bakarım.
Böyle düşünmem normal çünkü depresyondasın bu yüzden bir yardım al diyorum. Kızlar genelde tipe bakmıyor birde
Tipe bakıyolar maalesef
Yoo en basit örnekler olarak ünlülere bak. Adriana limanın eski kocası ve ariana grandenin şimdiki sevgili öyle aşırı yakışlıklı değiller, ve bunun gibi bir sürü örnek var
Şimdi kandırmayalım birbirimizi. Tipsiz biri seninle konuşmaya çalışsa konuşmak istemezsin. Ha belki arkadaş ortamında uzun bir süre beraber kalınca hoşlanma olabilir ama kimse çirkin bir erkeği umursamaz. Sadece kızlar değil herkes.
Kendi kendine inan geçmiyor. Seni dinleyecek birilerine ihtiyacın var. Bu yüzden özel bir psikoloğa gitmelisin. Siciline işlemez.
Tüm gün yataktayım. Evde hayalet gibi dolaşıyorum. Düşmanmışım gibi bakıyolar yüzüme.
Bunu yenmek için bir işe girmen lazım. Çalışman lazım.
İşe girdim 6 ay çalıştım aslında ama hedeflerim var. Fen lisesi mezunuyum. Tıp okumayı hedefliyodum ama olmadı işte. Tembelim ben.
Yine okuyamaz mısın?
Zaten şu anda bir daha mezuna kaldım ama ders çalışacak ne enerjim var ne de motivasyonum. Ölüden farkım yok.
En kısa sürede bi psikoloğa gitmen lazım. Yoksa iyileşmen zorlaşır. Kendi kendine anca 2-3 yılda iyileşirsin.
Zaten 2 yıl oldu
bu akşam halı saha maçı var gel oyna depresyon falan kalmaz emin ol :D
Kanka halısahaya gidiyodum eskiden şimdi ona bile gidemiyorum. Sağlığımı da etkiledi bu durum. 5 dk koşayım nefes alamayacak duruma geliyorum dalağım şişiyo.
bu düşünce seni bu hale getiriyor kral kafayı boz düşünceleri degiş umut et ve koşmaya başla
Her şeyin farkındayım aslında. Ne yapmam gerektiğini biliyorum ama enerjim yok. Tüm gün başım ağrıyo, uykum geliyo. Geceleri de uykum gelmiyo.
uyku düzeni yok mental yorgunluk kanka sen ölmüşsün topragın bol olsun?
Eyvallah sağol kanka