Bence evlenmez su sınıf farki olayi.😀😊😊
Evlenmez.
Evlenir.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evlenmem ve kızlarımıza evlenmelerini de tavsiye etmem.
Ben üni mezunuyum eski eşim ise lise mezunuydu ve aramızda bariz kültür ve fikir ayrılıkları vardı. İlk başlarda belki önemi olmayan bu farklar ilerleyen zamanlarda ister istemez su yüzüne çıkar veya çıkan problemlerde bel altı vurmakta kullanılır.
Şimdiki eşim üni mezunu ve birbirimizi çok rahat anlayabiliyoruz. Kabul edin veya etmeyin ama okumuş ile okumamış arasında su götürmez bir şekilde hayata ve olaylara bakış açısı, beklentisi, hayat felsefesi, değerlendirme ve kültür farkı vardır.
Okumuş erkek lise mezunu kadınla yapabilir ama okumuş kadının lise mezunu bir erkekle birlikteliği gerçekten zor olur.
Kadın okumamış erkeğin seviyesine belki biraz zorlasa inebilir ama erkeğin vizyonu belli bir seviyede kaldığından istese de kadının seviyesine çıkamaz ve kendini basit bir sohbet sırasında bile bir şekilde eksik hisseder ve bu eksikliği de cicim ayları bittikten sonra içgüdüsel olarak davranış ve sözlerine yansıtarak kapatmak ister.
Davul bile dengi dengine derken boşa dememişler.
Ya haklısın 2 yıllık okuyanla yine yapilir adam kac sene okumus konulari bile diger insanlara gore farklı olur birak evlenmeyi daha sevgiliyken bile sorun cikar basta ailesi istemez
Ben okumadim ama kendimi iyi yetistirdim orta okul menzunuyum liseye acıktan devam ediyorum kimle nerde olucagimi bilirim mesela Şu an doktor biri istese ne kadar hoslanirsam hoslanayim o kisiyi istemem sonradan her kavgada sınıf farkının lafi gecer sorunlari onceden tahmin ederim bu soruda okumayanlari dıslamadim sadece tartısmaya acik konu diye anket yaptim insan kendini yetistire bilmeli yani tabiki aile yapisi iyi olan bir insan her zaman daha öndedir
Yani bizim komsunun oglu okumadi babadan zengin müteahhitlik yapiyor yani bazi seyler okuyupta olmuyor ben ne okuyanlar gordüm kafasi bazı seylere basmıyor yani okumayanlarada farkli gozle bakmamak lazım kimin ne olucagi belli olmaz
Benim eski sevgilim öğretmenlik okuyordu tek konustugu konu derslerdi mesela üni menzunu oldu Şu an gecen karsilastık yine dersler hakkında konuştu. 😂
Kafaların uymasıda önemli.😊
Eskiden çoktu ama Şu an zor ama tam sınıf farkı diyemem çünkü Şu an okumamak zor Şu an okumaya bir cok kız içinde okuma hırsı olmadığından okumuyor (Doğu hariç belki de değildir doğuya pek bilmem)
Kalp kimin yanında daha hızlı atarsa ona gider... doktoru savcısı farketmez... önemli olan aynı duyguları paylaşabilmek ve aynı dilde konuşabilmek... nice okumuş cahiller var aynı meslekten evleniyorlar ama 1 yıl sonra boşanıyorlar...
O da dogru ama aile basinda sorun yapar
Ben sana şöyle söyliyim;
İnsan huzur bulmadığı birinin yanında mutlu olamaz ne kadar sınıf atlamış olursa olsun aynı Dünyanın insanlarıyız sonuçta... neden farklı Dünya muamelesi yapılıyor bazı alanlarda?
Aile konusuna gelince insan sevdiğinin elini bırakmazsa zamanla onlarda kabullenecektir...
Ama kafa yapisi bir sure sonra her kavgada kafaya vurur gibi geliyor yani bana doktor biri gelse kabul etmem cok zorluklaari var ne hisedersen hisset o zorluklar hep cikar
İnsan kafa yapısının uyuşmadığı birisine aşık olmaz...
Aşık olup evlenenlerdende ilerde ayrılmalar anlaşamamazlıklar olmuyor değil elbette lakin insan hislerinin tercümanını bulunca hangi mesleği yaptığına bakmamalı bence...
Makamlar mevkiler bunlar geçici olan şeyler...
Duygular ne olursa olsun mantik araya elbet giricek o zamanda isler karisicak
eskilerde çok varmış, öğretmen vs. olup da bu şekilde evlenen. ama on yıllar öncesinden bahsediyoruz. artık devir değişti, ama istisnalar da olabilir.
Yani ben lise okumadim ama uni okumus biriyle evlenirim lakin doktor kac sene okumus maasi seyi derken bakmaz baksada sınıf farkindan dolayi sorunlar cikar
aynen oyle ailesi layik gormez
Cevap
16Cevap
Hiçbir anlamda denklik olmaz; ben olsam evlenmezdim.
Yani ben olsam bende evlenmem 😂
:))))
İlk okul mezunu olupta o doktorun 1 yıllık maaşını tek ayda kazanan adamlar var.
Evlenir tabi sıkıntı olmaz
Bana ailesi bile istemez gibi geliyor
Ya olur mu bak ben evlendim bizde durum eşitti fakat aileler anldşsmamıştı herşeyi yendik Yani sıkma canını sen ya boşver
doktor sevgili yok yani niye sıkayım 😂😂
Ooooo doktor istiyoruz ha Harika 👍
Hayir sadece tartismaya acik konu diye sordum 😂
Senin de ne istediğin belli değil be kafa karıştırdın iyice öyle olsun bakalım
Neden Evlenmesin Ki Eğitim Çok Mu Önemli
Bence onemli kafa yapisi olarakta bide doktorun anne ve babasi ona o kizi layik gormez kiz olsada ayni sekil
valla beni istemeyeni ben hiç istemem okumuş olsa nolur insan olamadktan sonra
erkek evlenir de kadın evlenmez muhtemelen.
Bu ülkede herşey olur 😀
Evlenir. Kimse kimsenin diplomasına aşık olmaz.
niye kast sistemi olan bir ulkedemi yasiyoruz?
kız güzelse olur değilse olmaz bence
Evlebilir herkes sınıf statü konularına takılmıyor
evlenmem 😃
Doktormusun ki allah allah😁
degilimde okuyoruz 😃
Hahah iyi bakalimm iyi okumalar 😂
çirkinse evlenir
Haha cirkinede zengin avcisi karaktersiz bir guzel kizimiz bakabilir cok var oyle haklisin 😄😄
Evlenir
Zor ama evet
kişiye bağlı.
evlenmez
niye evlenmesin ya severse evlenir :D
@_Samantha_ cık evlenmez :D
niye :D
@_Samantha_ bilmem :D
Bence severse evlenir :D
@_Samantha_ :) :)
sen orta okul mezunumusun
Evette makarasina sordum aciktan benim lise devam seneye son senem bitiyor yani konu tamamen hayal urunu 😄
asla
Evlenir
evlenebilir :D
Denemek lazım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar