Kardeşim kadar ahlaksız insan yok öldüresim geliyor kendisini?

erkeklerle gevşek gevşek konuşuyor kamerada yarı çıplak erkeklerle konuşuyor neymiş onlar kendisini tanıyorlarmış kardeşleriymiş babam üç kuruş para kazanıp bizi okutmak içn çabalıyor yanımızda değil annemde resmen depresyonda kardeşim yüzünden sürekli ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım ahlaksızlık terbiyesizlik diz boyu dövsen olmuyor ceza versen olmuyor akıllılıkla konuşsan olmuyor inanın herşeyi denedik ailem ne bana ne kardeşime hiç bir zaman baskı yapmadı her zaman iyi yaşamamız için çabaladı nefret ediyorum kendisinden derslerime odaklanamıyorum onun yüzünden allah onun bin kere belasını versin yılardır böyle evde huzur kalmadı sırf onun yüzünden herkesi paramparça etti evden gitmek istiyorum ama babam yurtdışında çalışıyor annem yaşa girdi kaldıramıyor anlamıyor hiçbirşeyden yemin ederim beyni yok olmuş tahmin ettiğinizden de kötü biri yalancı pisliğin teki o. rspu ben aileme bişi olucak diye korkuyorum hergün kendine bişi yapacakmış gibi hareket edip insanı çileden çıkarıyor allahın cezası napıcam ben lütfen akıl verin herkes boşver hayatına bak diyor vicdanım rahat olmuyor napıcam?
Kardeşim kadar ahlaksız insan yok öldüresim geliyor kendisini?