Hiccccccccccccccccccccc espri yeteneğim yok varsa da minniçık bişey espri yeteneğini oluşturmak geliştitmek için önerilerinizi söyler misiniz?
Cevabın nedir?
espri bence samimiyetin meyvesidir insan espriyi düşünerek üretmez o anda bir şekilde çıkar bu fıkra falan anlatanlarda espri yaptığını sanıyor ya o da ilginç normal insan sıkıntılı bir ortamda espri yaparmı yapmaz tabikide komedyenler ise espride profesyonel insanlar onlar olaylara diğer insanlardan daha farklı bakarlar ve kendi içlerinde içgüdüsel olarak bir takım olguları oluştururlar ve bunu sahnede seyirciye sunarlar ayrıca espri yapmak bir yetenek değildir zekanın algıdakı boyutunun yansımasıdır o yüzden espri yapamıyorum dıye uzulmene gerek yok yapmak için çabalamak sana kalmış.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
hayret bir türk kızından böyle etkileyici bir soru.Lütfen kusura akma ama çok şaşırdım soruna . Kezbanlıktan çıkan kızlar varmış gibime geliyor yavaş yavaş . Böyle devam edin. Espri yetenği için önce bol kültür lazım ki konularla ilgili fikir sahibi olabilesin.Bir de sürekli mutlu ve dinç olman lazım.Formda olmayıp , sürekli şikayet eden biri olursan sıkıcı olursun .Ki şuan türk kızlarının hemen hemen yüzde 99 u sıkıcıdır .
02 Yorumla
bence mutlu olduğun zaman yaparsın ama bu bırazcıkta ırsı yanı benım babam cok espırı yapar bende yapıyorum amcalarım yapar gelıştırırsınde bıraz uğraşman çabalaman lazım mizah dergılerı akıl oyunları gıbı oyunlar gelıştırmene yardımcı olur :) kolaygelsin
00 Yorumla
+1 yıldüşünüyorum hayatım boyunca esprili bir kişilik miydim hayır.biraz insanın mizahı yönüyle alakalı sanırım ve biraz olaylar arasında bağ kurmak.hayal gücü de diyebiliriz.sonra hazır cevap olmak da önemli.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
78Cevap
+1 yılespri biraz zeka biraz hazır cevaplık birazda olaylara farklı açıdan bakmakla oluşuyor bu yetenekler küçük yaşta oturur ve zamanla kendiliğinden gelişir. Bunların olmaması tabi senin zeki olmadığın anlamına gelmiyor yanlış anlama güldüremiyorsan gülmeyi bil yeter .
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılEspiri yapman için gerekli şeyler zekanın geliştirmen,hızlı düşünüp karar verme ve elbette bilgi. Zeki insanlar genelde espirili olmlarının sebebi bilgileri çok fazladır, surekli bilgi öğren, aksiyon oyunları counter,call of duty oyna gibi vs. Hızlı düsunup hızlı kara vermenı sağlar. Zeka geliştirmek içinde internetten araştir, ayrıca esprili,komik kişileri gözlemle veya filmlerini izle
00 Yorumla Bugün Hacettepe'deydim, iğrenç espriler havada uçuşuyordu. Yarın öbür gün bilim adamı, biyolog olacak çocuklar bir de... Önerilerim genel kültür edinmek. Malzemen çoğaldıkça istediğin gibi şekillendirirsin
10 Yorumla
+1 yılKomedi türündeki filmlere ağırlık ver ve insanlar arasına katıl yani arkadaş ortamı kurmaya çalış eve kapanmaktan ve çekingenlikten vs. şeylerden dolayı konuşmayı pek sevmiyosundur. Şahsen ben 2 sene önceki ben değilim.. (Bende senin gibiydim diyebilirim)
00 YorumlaEspri yapmak biraz da düşünme ve zeka ile alakalı.. Çünkü düsünüp yapıyosunuz, kısa süre icinde söylemeniz lazım yani saniyelerle oynucaksınız :) Benim dogaclamam iyidir mesela, sebebi de hızlı düsünmemden. Olusturuyorum sıfırdan espriler, hoşca sözcükler vs.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcem yılmaz izle.
https://www.youtube.com/watch?v=wFXlctYdAjQhttps://www.youtube.com/watch?v=8fPBBST9mNIhttps://www.youtube.com/watch?v=BNTaJu2CVBg
diz üstü esprileri olsa da :D bişeyler kazandırır yine de :D18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılben esprilerini çalsın millete söylesin demiyorum.en azından bişeyler görsün diyorum
Cevap sahibi+1 yılne yaptığı umrumda değil.
- +1 yıl
Diz üstü espiri ne kanka notebook ya da etek elbise turu falan mi :) bel altı olmasın o
+1 yılÇok okuyarak geliştirebilirsin.Bilgi ve genel kültür sahibi olman lazım.Her dalda birikimin olması lazım.Mesela Cem yılmaza veya Tolga çeviğe bakarsan demek isttediğimi anlayabilirsin.
00 Yorumlayardımcı ola bilirim ! stand up ve ya başka komik filmler ve ya belgeseller kitaplar gözden geçir ! onda kendi kendine gelir bir de pozitif ol suratını astıgın sürece hic bişey olmaz ! rahat ol düzelir !
00 Yorumla
+1 yılHiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic demene bile yüzümde gülümseme oluştu , herkeze gülmem öyle kolay
Durmadan espiri yapan insanlarıda begenmem açıkcası oturaklı insanlar daha iyi güzel gelir bana Kendin ol takma :D00 Yorumlaespiri yapildigin da anlayıp guluyor musun? yoksa ortamdakiler guldu diye mi guluyorsun ? içinden niye gulduku simdi bunlar dediğin oluyor mu eger anlayıp guluyorsan yaparsin bence
04 Yorumla
+1 yılSanırım zamanla kazanılan birşey bundan birkaç sene önce değil ortamda espri yapmak yapmak konuşmazdım bile ama 2 yıldır kendimi gerçekten komik buluyorum .Galiba zamanla kapıyon espri anlayışını
00 Yorumlaespiri yapmak bir yetenek degilki len sonradn kazanılsın epiri dedigin şey genel kürtürden ve birazda zekadan olusur hepsi bu :)
10 Yorumla
+1 yılS.çmayı da sonradan öğrendik ama gayet nizami yapar hale geldik.
21 Yorumla- +1 yıl
:D :D :D
+1 yılsürekli sırıtmalısın... sürekli insanların konuşmalarını takip edip lak diye oturtmalısın cevabı... zaten gülmek beyin tercihidir... insanlara komik gelirse gülerler...
10 Yorumlaespri yeteneği bnce sonradan da kazanılabilir...olaylara sürekli farklı yönden bakmayı dene .ve sonra komik şeyler söyle.
00 YorumlaNeden olmasın ? Biraz uğraş ve fedakar arkadaşların yardımıyla makul bir mizah yeteneğine ulaşabilirsin.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılsende olmasına gerek yok zaten seni erkek güldürecek... boynunun borcu olarak görme bunu..
bu yetenek sadece rahatlıkla ilgilidir..00 Yorumla
+1 yılçok eleştir mecaz öğren,tersine çek lafları,falan filan...espri budur nüktedir söve saya güldürü değildir bence..cem yılmaz denen mal ı hiç sevmem mesela
11 Yorumlakesinlikle kazanılır iyi espiri için öncelikle ağzın iyi laf yapıyor olmalı dertli huzursuz değil mutlu olmalısın ve bol bol kitap oku ufkun gelişsin etrafta olan aykırılıkları unutma ve tabiki üstdların videolarını izle.
00 YorumlaBak gittiğin yerde şunu yap... Tabi anlarlarsa
"burası çok pis"06 Yorumla- +1 yıl
Offfff... Uğraşma sen tamam vazgeçtim.
Tırnak içinde burası çok pis diyor. Adam tırnağın içine girmiş de burası çok pis diyor. Anladın? Girdiği tırnağa sahip olan kişi tırnaklarını kesmemiş, elini yıkamamış. Pis demek de temiz olmayan, hijyenik olmayan demek, yani sağlığa zararlı demek. Tırnak da parmakların ucundaki keratinden yapılmış parça. Her parmağa bir tırnak düşer. Offff
Espiri calisilarak yapilcak bisey degil dogaclama yani o an cikar :) konusurken diyaloglarinda birazcik sacmalamaya baslarsan komik seyler cikabilir
00 Yorumla
+1 yılespiri yetenegi dedigin şey önce hayata bakış açınla başlar, hayata bakış açın biraz senin biraz çevrenden kaynaklanan birşey.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok kitap oku falan kelime haznen gelişsin bence hikaye bunlar arkadas cevren etkili bunda orajinal insanlar varsa çevrende gırgır yapacak çok konu olusur
30 Yorumla
+1 yılEspri doğuştan be hacı :D üzgünüm :D aniden gelir espri :D
00 Yorumla
+1 yılKasmakla olacak iş değil, yaratıcılığa bağlı biraz da. Sonradan da edinilebilir tabii.
00 Yorumlabenimde hiç öyle bir yeteneğim yok
ama hiç kafama takmam ben böyle kendimi seviyorum :)00 Yorumlasonradan kazanılabilir. takıldıgın insanların durumuna göre geliştirirsin kendini. dergiler programlar takip ederk sende ilerde esperektüel biri olabilirsin :)
00 Yorumla
+1 yılBende hep vardı başkasında hiç yoktu ama kaybettiği birşeyde yoktu ! Takılma bu kadar :)
00 Yorumlaadı üstünde espri yeteneği bu,yetenek sonradan kazanılmaz
00 Yorumla
+1 yılcok espriliyimdir. etrafmdakılerı gldurmeyı basarabldgm solenırr :D kahretsn yetenek işte :P asdafsdf
00 Yorumlafıkra oku sürekli :) komik videolar, fotoğraflar, karikatürler falan derken illa ki bir tarz, vizyon sahibi olursun
00 YorumlaBiraz takıldığın ortamla, arkadaş çevrenle, pratik üretgen bir zekayla alakalı.. tabi mimiklerin ve ses tonununda rolü büyük...
00 Yorumla
+1 yılAdı üstünde yetenek, çok şükür benimle konuşan insanlar gülme krizine giriyor :)
Hatta bazı insanlar farkında olmadan espiri yapabiliyor :)00 Yorumladetaycı ol ol demek basit bu yeteğini geliştir yani detaya inilmiş espirileri severim zaman zaman yapmaya calısırım :)
00 Yorumla
+1 yılEkle beni sohbet ederken birbirimize espri yapalim :)
Bu sayede biraz gelismis ve espirilk durummlarda yapitirirsin espiriyi :))00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 638 cevap paylaştı. gündemi sürekli takip et.. sürekli izle oku .. arkadaş ortamlarında fransız kalma hiç bir şeye sonra espride gelir
00 Yorumla
+1 yılesprili olunmaz doğulur bak sımdı bı espırı yapıyorum sıkı durun
adamın birisi donmuş karısıda iç çamaşır111 Yorumla- +1 yıl
hadi bakalım ergenuslar tamam eğlendiniz şimdi bu kadar enerji yeter sıze o tabağınızdaki yemeği bitirin bakim o yemek bıtıcek yoksa pesınıze ağlar bak
- +1 yıl
öbür dangalakta yavsama cabasında zate aklı sıra sana yavsıyo denyo hahaha lalala kapakk'mış neyin kafasındasın ulan sen dıkkat et kapak bı tarafına gırmesın
- +1 yıl
lan oğlum b-s-g neyın kafasından sen ne denyolar var arkdas hepside gelip bizi buluyo
- +1 yıl
bak arkadaş zaten kafam bozuk sansını zorlama ..
herkes espri yapar amaaaa
orantısız zeka kaliteli espri yapar.00 Yorumlakimse 4 4lük değil ve kimse annesinin karnından kazanmıyo bazı yetenekleri Kazanılabilir bnce
00 Yorumla
+1 yılneşeli zeki insanlara has bir özellik sonradan kazanılamaz
00 Yorumla
+1 yılBu durum birazda yüksek bir özgüven duygusundan kaynaklı geliyor .
10 Yorumlaadı üstünde yetenek o yüzden komedyenler parmakla sayılacak kadar az
00 Yorumlaespri tüketilen bir madde degil, bu yüzden sonradan gelen espri ise yaramaz, sifir sifir sifir :D
01 Yorumla
+1 yılyaratıcı zekan yoksa , çalışarak yaptığın espiriler ezberden öte geçmez.
10 Yorumlaespiri yetneği diyosun ya işde yetenek denen zey sonradan değil doğuştan glyo yoksa cem yılmaza herkes rakıp olblrdi
00 Yorumlayok allah vergisi dogal komik değilse güldüremez yani zorlama olur
cem yılmaz vs atalay bir olur mu mesela10 Yorumla
+1 yılEspri yeteneği bence rastgele sözlerle güldürmektir.Bu yetenek işi değil.
00 YorumlaZeka ile alakalı bence. Hamur vardır onu yoğurmak mesele.
00 Yorumlabu adamı idol olarak seçmelisin kendine.
https://www.youtube.com/watch?v=8144l37GS-c00 Yorumla
+1 yıluğraştıkça rezik olursun doğuştan gelmiyorsa yeteneğin hiç deneme
00 Yorumla
+1 yılEspiri yapamıyorsan tatlı tatlı gülmeyi öğren. Daha çok işe yarar :))
00 Yorumlabenim espiri yeteneğim o kadar geliştiki kimse anlıyamıyor zekaları yetmiyor
00 YorumlaBu soruyu yazmak icin 10 dk düşündün peki neden 1 dk da yazdın :)))))
02 Yorumlafacebookda inci sözlüğün sayfalarına gir :D caps - Incı caps
10 Yorumlaçok zor bee:D
önce ikizler burcu olacaksın yoksa etrafında bolca ikizler bulundurmalısın00 Yorumla
+1 yılnette komik videolar var fenomenler onları izle uygun yer oldu mu hemen yapıştır herkes güler
00 Yorumlaben fikra bile anlatamıyom peh :/ herkes sonunda bana bakıyo ne diyo bu bana dıye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılstand up gösterileri izle belki birşeyler kazanırsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBANA TAKIL ESPİRİDEN BIKARSIN 24 SAAT:D O DERECE -Adın ne ?
+Suat
-Islanırsın amk :d10 Yorumlatavuk yumurtasini ilk yiyen insani cok merak ediyorum... kim tavuqun gotunden cikan biseyi yerki?
01 Yorumla- Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt