++diğer yorumlara teşekkürler
Sizce espri yeteneği nasıl geliştirilir?
++diğer yorumlara teşekkürler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dediğin gibi herkesin kendine özgü mizah anlayışı var, ben mizahıma güveniyorum, kiminle tanışıp konuşursam, esprilerim onun mizah anlayışına yönelik olur, bu yüzden kısa bir tanışma sürecinde espri yapmam. Bu geliştirilebilir, biraz kelime haznesi gerek, usta komedyenlerden birşeyler kapılabilir, bazen de saçmalaya saçmalaya geliştirilebilir.
kitap okuyarak espiri yetenegii gelistirebilirsin. yeni kelimeler yeni akimlar takip edilmeli:)
espiri yetenegi gelistirilebilir yani:)) diyelim gelistirebilirsin yazmisim özür anlam kaymasi olmus :)
sözüm sana değil yorum yazdığım arkadaşaydı :)
geliştirilmez ki bu zeka işi. Cem yılmaz oturup daha nasıl komik olurum demiyor doğalından cıkıyor işte :)
Bu geliştirilebilir bir şey değil ki ornegin cmylmz tolga cevik :)
Cevap
7Cevap
doğuştanda birşeyler olması gerekır ama zamanla okuyarak araştırarak uygulayarak geliştirilebilir diye düşünüyorum
Hemen olacak bisey degil bu kendine kitap okuma aliskanligi kazandirmalisin
bi kere kafan boş olacak dertten tasadan . sonra kendin olacaksın. zaten espri espri anlayana yapılıyor anlamayan çok sinir bozucu.
mizah dergileri oku karikatürlere bak capslerin ve komik videoların altındaki yorumlara dikkat et cmylmz izle kültürünü arttır. Tabiki kafan çalışmıyorsa hepsi boş.
Bilgisayarı kapattacaktım tam sorunu gördüm dur lan dedim şuna bir laf sokuyum öyle gidiyim dedim . Ne kadar boş insansın ya tek derdin bu olsun mizah yeteneğiymişte vırtta zırtta .
benim bir derdim yokta senin benle ne derdin var onu anlayamadım. ve laf sokmaya çalışman da baya itici. çalışıp da laf sokamaman daha itici. ben size yönelttim soruyu farkındaysan, ortada kişisel bişey yok. merak ettim görüşleri. bundan sana ne derler adama. buna laf sokmak deniyosa buna gülerim sadece.normal hayatta bunları söyleyemeyen insanlar sanalda klavye ustalığı yapıyorlar.laf sokmaya çalışacağın yere özgüvenini geliştirsen çok faydalı olur.
hmm bu söz en kapak nickler sayfasından mı :D
Zeka lazım.
ya da şebek olmak.
hiç zorlama doğuştan gelen bir şey bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar