Çekingen ve utangaç erkek olmadın zararları nelerdir?
Ve bu durumdan hiç bir zaman kurtulamıyacağını bilmek.!
Ve bu durumdan hiç bir zaman kurtulamıyacağını bilmek.!
kurtulmaya çalışmak kendinden kurtulmaya çalışmak gibi bişey olur bence kabullenip kendinle barış sende herkes gibi toplumda farklı olan bir mozaiğin parçasısın, renk katıyorsun iyi ki varsın olmasaydın utanmaz arsız insanları ayırt edemez değeriini anlayamazdık hiç bişey kaybetmiyorsun sadece doğru zamanı bekliyorsun
hep eksık kalacaksın. hep keske dıyeceksın. ne gerek var. nıye cılgınlık yapıp arada hıc tanımadıgın kızla tanısmaya gıtmıyorsun. kaybedecek neyın var
Ilk adımı atamaz ve kız da atamazsa o is olmaz! Ah benim hoşlandığım bey öyleydi...
Olması gerektiği yerde ve dozunda ise bu güzel bişey bence
teşekkür ederim :)
Cevap
10Cevap
ben cekingen ve utangacim ve bu yuzden fazla kizlarla konusamiyorum.ⓨⓔⓢⓘⓛ_ⓔⓛⓜⓐ
Kardeşim bendede durum aynı kızlar konusunda en Son tercih edilen biziz bu konuda benim derdim kız konularında sadece
Gaylar musallat oluyor :D
Birader efendi adamlar dikkatimizi daha çok çeker benim de çeker pic adamı ne yapayım adamın umurunda olan şey seks olur felan efendi adam düzgün olur arkadaş lık kurulabilir ama çoğumuz kötü gözle bakmayı efendi olanlara tabi en azından ben bakmam ztn efendi bir heteroseksüel erkeğe başka gözle bakmam ben
Hoşuna giden kızı kaybedersin bende öyleyim.
Hayatının fırsatlarını kaybedersin.
Cekin ve utangac olmak zaten zararli.
zararı yok yararı var
yalnızlık
Hayatinin her alaninda zararini gorur.
Gamsiz kalir
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar