Utangaçlık, merak uyandırdığı için herkese çok çekici gelir. Ama utangaç bir erkekle konuşmaya başlamak, onu etkilemek o kadar da kolay olmuyor. Siz olsanız utangaç olan erkeği nasıl etkilersiniz?
Aslında utangaçlık denen Duygu tamamen insanın kendini olan güvensizliği dir Yani bir toplumda duygularını açıkça dile getirememek tir Bunu sadece tek bir yolu vardır bunun da yolu bol bol okumak ve Zihni geliştirmekten geçmektedir
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Utangaçlığın nesi merak uyandırıyor? Ben fazlasıyla utangaç biriyim.. Çok komik anılarım var hatta.. Çocukluğumdan gelen birşey.. Özgüvensiz olduğum düşünülmesin. Bir bayanla konuşurken dahi utanırım. Bunun özellikle karşı cinse çekici geldiğini hiç sanmıyorum.
Özgüven eksikliği bulunduğu ortamda baskı altında yetişen kişiler çekingen ve utangaç olurlar bu nedenle belirli bir dönemleri bu şekilde geçer bu sadece böyle bir ortamda yetişen biri için değil yapılan bir özgüven hatası bile insanı psikolojik olarak bu duruma sokar. Pısırık...
@gunesinevladı aahh kuzuum agzina s. ciim o agir görünen hafif meşrep kizin ben 😆 takma takma onlardan memlekette cok var. Eger psikolojik sorunu varsa bir kadinin hemcinsim diye demiyorum ama ilgisi fazla olan erkege her seyini verir. Bak her seyini verir diyorum. Sende fazla naz niyaz yaptiysan kaybetmissindir otur dua et kurtuldugun icin.
bizim yatağa yorgana ihtiyacımız yok her şeyinde gözümüz yok. biz sadece bir sıcak yürek bir çift cennet göz istedik. her şeyin yanında çok kalmış istediğimiz demek ki. Varsın olmasın sonumuz menevşeler kurusun şu üç günlük dünyada bırakalım namımız yürüsün demiş üstad :) bu bize yeter. bizim bedenimiz değil yüreğimiz üşüdü
@gunesinevladı iste kimisi boyle kadinlardan ceker kimisi deli gibi sever ister erkek yuz vermez erkeginden ceker. Allah dagina göre kar verir der kendimi avuturum her zaman. Aynen öyle sen temiz saf kal temizi safi seni bulsun.
boşvermişliğe geçtim ben. dıldarım ama artık umurumda değil. ne severim ne de sevdiririm. sevmeyi severim o bana yeter. başka türlü türkü söyleyemiyorum bağlamamı çalamıyorum