Tabi sadece bu değil. Evli olduğu eşini bırakıp gidebilen insanlara da tavrım aynı. Bir başkası için evli eşini bırakanlarda yüzsüzün tekidir. Evlinin yuvasını yıkanlar da öyledir. Yuva yıkıp da evli birisini kendine aşık edip, yuvasını bozanlar şunu unutmasınlar. Peygamberimiz bir hadisi şerifinde şöyle buyuruyor: ''Üç kişiye Allah lanet etmiştir; Ana babasından yüz çeviren, karı kocanın arasına girip onları ayırmaya çalışan, bir de Müslüman toplumun arasına nifak sokmak için dedikodu yapmaya çalışan kimse.'' Allah bu tür insanlardan bizi uzak tutsun. Allah belasını versin be böyle insanların! Allah bizi o lanetli insanların arasına sokmasın ve bizi onlardan korusun. O tür insanlar olmaktan da bizi korusun.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
2 yıldır bu yazdıklarını yaşıyorum malesef
noldu anlatsana bir.
bir kadın da bizim yuvamız i yıktı 2 yıldır babamla ilişki yaşıyor karısıyla çocuklarıyla maddi manevi hiçbir şekilde ilgilenmiyor kadın da dul zaten ustelik anneme küfür lu mesajlar falan atti utanmaz
git onun ağzını burnunu kır.
kadın başka şehirde yaşıyor zaten uzaktan akrabamiz utanmaz yemeyenin malını yerler diyo zaten para için babamla birlikte olduğunu söyledi
Canı yanan sabretsin, can yakan da yanacağı günü beklesin. Hz Muhammed İBRÂHÎM-42: Zâlimlerin yapmakta olduklarından Allâh'ı gâfil sanma! Onları ancak, gözlerin yuvalarından dışarı fırlayacakları bir süreç için erteliyor.
biz de sana bu bir imtihan diye sabrediyoruz elbet bunların hesabı sorulacak
boşver abi boşver. O ayeti ve Hadisi şerifi hatırla ve Allah'ın ona lanet ettiğini düşün. Cezasını bulacaktır.
şu ayeti hiçbir zaman unutma abi sen Zilzal 8: Kim de, zerre miktarı bir kötülük işlerse, onun cezasını görecektir.
ediyorlar
bak sıkıntılı diye biri gene mağdur paragöz bir kadın yüzünden.
ama kadin kadar erkekte de suc var
kadın istedikten sonra erkeğin aklını her türlü çelebilir.
Nie erkek m. al mi? Bu adamin akli yok mu
çoğunluğunuza göre siz erkeklerden zeki değil misiniz?
ben çoğu kızın bunu ifade ettiğini gördüm. Erkekleri parmağımızla oynatabiliriz diyenler de oldu. Bunu bu kez kabul etmek işine mi gelmedi yoksa gerçekten öyle dediklerini bilmiyor musun?
cevabın yok mu?
Isime gelmedi die bisey yok. evet biz sizden daha zeki olabiliriz ama 5 yasindaki cocuk bile bu kadar kolay kanmaz. Bunun zekadan cok ahlakla ilgisi var iradeyle , sadakatle ilgisi var. ac maymun gibi etrafa saldirirsaniz daha cok kisinin kuklasi olursunuz.
beni katarak genelleme yapman şaşırtıcı. Beni tanımıyosun ki.
namaz kılan biri olarak ahlaksız olduğumu da düşünmüyorum. Beni katmamalıydın.
Genelleme yaptim. orda sen derken gercekten seni kastediyordum
Kastedmiyordum
ya da ben yanlış anladım.
her neyse hassasım biraz kişiliğim böyle. Ben ahlaksız filan değilim. Namaz kıldığımı da söyledim hem. Kötülerin de Allah belasını versin.
tamam iyi geceler
Üç kişiye Allah lanet etmiştir; Ana babasından yüz çeviren, karı kocanın arasına girip onları ayırmaya çalışan, bir de Müslüman toplumun arasına nifak sokmak için dedikodu yapmaya çalışan kimse -HzMuhammed- O kadının hali kim bilir nolacak acaba :D İyi bir oh be diyorum içimden bu hadisi gördükçe biliyo musun :D
Insanlarin gunahlari seni aziz yapmaz. kimin ne kadar aci cekecegine kafa yorup mutlu oluyorsan bence bu seni iyi bir müslüman yapmiyor. Tabii ki bu cok üst bir kademe ve insanalra kizmak cok dogal fakat sen yine de kendin hesaplasamiyorsan allah a birak ve gerisini umursama.
yanlış anladın beni. Adaletin yerini bulacak olması beni mutlu ediyor iyiler ve mağdurlar adına :)
Peki
ayrıca o kadın o ailenin yuvasını yıkıyorsa o acıyı hak ediyor. Hak eden hak ettiği acıyı çeksin. Ben kendime bakarım. Allah versin cezasını.
Aynen bence de herkes kendine baksin.
zalimlerin yaptıkları karşılıksız kalmaz.
Zalimler için Yaşasın CEHENNEM!
İBRÂHÎM-42: Zâlimlerin yapmakta olduklarından Allâh'ı gâfil sanma! Onları ancak, gözlerin yuvalarından dışarı fırlayacakları bir süreç için erteliyor.
bu ayet bile o kadının tadacağı azabın dehşetini anlatmaya yeter.
Az once söylediğim sözün aynisi sisi de söylüyorum. Insanalrin ne yasayacagini ellerini ovusturup beklemen cok aci.
yoo. O çocuğun halini düşün bakim sen bir kolay mı?
bir kadın geldi ve tüm ailesini yıktı o çocuğun. Ne yani karşılıksızmı kalcak bu?
Bu olay senin basina mi geldi?
ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM!!
o da müslümansa benim kardeşimdir.
Müminler kardeştir buyuruyor Allah.
kusura bakma ama fazla anlayamazsın onu sen. Belki yuva yıkan kadın diye fazla tepki göstermiyorsun. Doğru mu bu?
ayrıca bu olayın ille de benim başıma gelmesi söz konusu değil. O da mağdur. Ve biz mağdurların yanında olmalıyız. Zalimlerin değil. Hak eden yaptıklarının karşılığını bulacak.
Hayir ilgisi yok. Birileri bisey yaptiysa kadin veya erkek diye bakmam.
o zaman bu olay karşısında öylece hiçbir şey dememen de normal değil.
Ama bir kadin ve bir dam isteyerek bir bklar yediyse bundan banane. O kadar tecavuze ugruyor bence bunlari dert edin eger kafani biseye takacaksan illa.
senin başına gelmez benim başıma gelmez ama mümin kardeşimin başına gelir. Bize düşen sorumluluklar da var.
O kadar. cocuk dicektm
ben tüm kötülüklere karşıyım.
kim kötülük yaptıysa Allah cezasını versin.
Zilzal 8: Kim de, zerre miktarı bir kötülük işlerse, onun cezasını görecektir.
Iyi. Neyse benim sarjim bitiyor iyi geceler.
Allah ayetinde böyle buyuruyorsa bize sadece kabul etmek düşer. İyiler hak ettiği yeri bulacak. Kötüler de hak ettiği yeri bulacak.
Ediyolar
Neyse Peygamberimiz öyle dediyse doğrudur. Allah onlara lanet etsin.
Kardesim lanet etme gonul bu bilemezsin bir gun senin basina gelir
ben başkasının yuvasını yıkacak kadar karaktersiz değilim. Evli olduğunu bile bile birine bulaşmam.
Beddua etmek yerine allah bizi onlardan yapmasin diye dua et
onlar aşşağılık zalimler be kardeş. Allah bizi öyleleri gibi olmaktan korusun dedim zaten.
Amin kardes cumlemizi korusun