Öncelikle söyleyeyim. Kız kardeşim 18 yaşında güzel bir kız. Sevgilisinin olduğunu öğrendim. Whatsapp konuşmalarının hepsine baktım ve karşı taraf +18 şeyler yazıyordu. Konuyu oraya getirmeye çalışıyordu. Fotoğraf paylaşmak yok. O da 19 yaşında fakat başka şehirde okuyor zaten burada olsa öldürmüştüm onu. Bu duruma sinirlendim ve telefonu kardeşime fırlattım kaşı yarıldı. Sonra üç-beş tokat attım burnu kanadı. O çocuğu kendi telefonumla aradım ve ağzıma ne geldiyse saydırdım yok işte ''Abi biz seviyoruz birbirimizi'' falan diyordu dedim unut onu yoksa adresinden bulur seni gebertirim dedim.
Kız kardeşime şu ana kadar değil el kaldırmak bağırmak bile bağırmamıştım. Ama bu durum beni çok sinirlendirdi. Kardeşim dünden beri ağlıyor acaba ben dayak attığım için mi yoksa ondan ayırdığım için mi? Benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Kız kardeşime şu ana kadar değil el kaldırmak bağırmak bile bağırmamıştım. Ama bu durum beni çok sinirlendirdi. Kardeşim dünden beri ağlıyor acaba ben dayak attığım için mi yoksa ondan ayırdığım için mi? Benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer