Çevremdeki herkesle aram bozuk 😄
Kimseye katlanamıyorum. Lanet orta yaş sendromu bu olsa gerek. Herkes suçlu ben haklıyım mk
Kimseye katlanamıyorum. Lanet orta yaş sendromu bu olsa gerek. Herkes suçlu ben haklıyım mk

aynı durumdayım bu sıralar
herkes güya beni düşündügünden kafamın etini yiyor
ulan sen ne istiyon diye soran yok
herkesten nefret etme modundayım
Melek gibi adamsın suç onlarda kesin 😈😈😈
Hiç mizacım değil ama bu durumu anlatan en iyi karikatür bu bence 😅😅
https://i.hizliresim.com/kEmg6v.jpg
😂😂😂😂 bazen oluyor öyle
Gećer 😊
Bir müddet umurunda olmaz ama neticede yalnızlık ta bir yere kadar :))
Öyle diyorsan.. :))
Tanıdığım kimse benimle arasını bozmaz.
Cevap
13Cevap
Yaslandin ceyhun bey sanirim ondan boyle oldu. Saka bir yana sorun bende degildir cunku ben uyumlu bir insanimdir buna ragmen herkesle aran bozuksa karsidakiler ciddi anlamda sikintilidir
Toplumdan farklı olmanın zararları işte. Koyun sürüsü olmamak için farklılık güdünce yalnızlık kaçınılmaz oluyor.
Seninle tartışmıştık bılmıyorum o musun CesCey miydin neydin. Tahmınım dogruysa cidden çekilmezsin nolur öl
Daha neler. Her seyi ciddiye almayin
Sonuna kocaman siritan bir kafayi unutmus olmamin dogurdugu yanlis anlasilmalarin ardi arkasi kesilmiyordu :-D
Oyş kuş çok tatlı :D
Bende anlamadım millet kendi kendine atar yapıyor küsüyor falan işte :D Sorun kimdeyse artık.
Bu soruya kesin cevap veremeyiz ama insanın kendine dönüp bakması gerekir. İlla ki haklı ve haksız olduğumuz konular vardır insanız hata yapabiliriz ama bu hataların bir telafisi de olmalı.
Görsel iyiymiş :D Gerçekten yanında olmak isteyen olur.
Boşver yalnızlık bir süre iyi gelir. Araya özlem girince sendrom geçer. :D Tabi yalnızlığı sevip kimseyi istememe ihtimalinde var :D
:D :D
Onlardadır net 😂😂 ortada hiçbir şey yokken kimseyle aramı bozmam ben adfg
Çoğunluğun her zaman haklı olduğunu düşünsek şu an müslümanlar azınlıkta. Yani durumlar düşünceler olay olguları farklılık gösterir. Benim hiç kimsem yok kavgalı olayım :)) insanlar ilginç yaratıkalr.
tabiki onlarda eşekk kadar adamlar salak salak davranıyorlar sonra laf sokunca suçlu sen olursun
Azizim bizler sendromu ictik hafta sonu :D Sensiz olmuyor ama :)
Son birkaç ay içinde sorun çıktıysa onlardadır. Daha önceden yaşanan bir şey varsa benimde sıkıntı yarattığım anlar olabilir.
Herkesle aynı sorunları yaşıyorsam büyük ihtimalle suç bendedir. Kendi davranışlarımı gözden geçirir, daha farklı yaklaşımlarda bulunmaya çalışırım.
Aaaaa yaşla alakası yok onun.
Yani illa benim dediğim olsun mu istiyorsun işte onu bir anla mantıkla yaklaş kendi kendine
Bendeki ne sendromu bilmiyorum ama uzun zamandır var😐
Yok oda değil😕Çünkü 11 yıldır var 😬
Tüm suç sende. Onlara suç atarak kendini kandırırsın. Sonrada tüm çevreni kaybedersin ve yalnızlıktan geberirsin😕
Onların tabiki benim gibi suprime birini çekemiyorlar
Yaşla alakası yok benim de öyle. Veya kavgam kendimle bilemiyorum😶
Herkesle bozuksa bende sıkıntı vardır demek ki herkes haksız ben mi hakliyim
suçlu olduğum yerde kabil ederim ama bende değil galiba ya 😕
Onlarda 😡😡😡 aldşdölsöd bendedir tabi herkesle küssem 😂😂
Benle anlaşamayan ölsün yaniii s. s :d
mezarlarına bile gitmem :D ahshs
Ben her zaman haklıyımdır
Suc onlarda, onlarda, onlardaaaaa😂
Tabiki sen haklisin ağabey :D
Okuldayken halim aynı fotodaki gibi
Tabiki ben hakliyim :|
Fotoğraf ayna gibi 😂 Suç tabii ki onlarda.
Suç sende usta :-P
Bende herkesten nefret ediyorum😢🔫
Sorun tek bende değilmiş iyi bari
Sanırım biraz suc sende
herkesle ise sendedir
Tartışılır hep bende olacak hali yok suçun
suç sizde olsa ne değişecek:)
hepsini bıçakla
Bende tabiki
sizde
sen de
Her şey olabilir