Ya da hata olarak gördüğü şeye..
Yoksa sizin karakterinizi mi anlattım :#
Ya da hata olarak gördüğü şeye..
Yoksa sizin karakterinizi mi anlattım :#
Hayır şu an için öyle insanlar yok zaten böyle insanların olmasına da izin vermem. yani ben kimseyi takmadığım için yaptığım her işi tersleyen birilerine ya da en küçük hatama takılan birileri ile zaten anlaşamam. bu yüzden de kimsenin bana karışmasına izin vermem ben hiç bir şekilde.
Bir insan genelde kıskandığı ya da çekemediği birine bu şekilde davranır bu yüzden de ben bu şekilde davranan insanları etrafımda tutmam zaten.
Bence sizde umursamayın yani bu tamamen sizi kıskandıkları içindir yoksa neden her yaptığınız iş onlara batsın ki? bu yüzden de görmezden gelmeniz en mantıklısı olacaktır
bence kötü insanlar kötüye odaklı. mesela diyelim sen mutsuz ol senin mutsuzluğunu "kötüsün" olarak tanımlıyo biraz düşününce aslında seni mutsuz edenin mutsuzluğundan dolayı seni "kötü" olarak tanımlayan kişinin olduğunu farkediyosun. atıyorum ortalama bir insan (iyi ve doğal insanları hariç tutuyorum) senin gözüne yumruk atar ve gözünün mor olmasından dolayı senden nefret eder. yani yapanda kendisidir, suçlayanda kendisidir. bu sadece sıradan insanlar arasında değil zengin fakir eşitsizliğinde de böyledir. zengin esasen fakiri sömürür ve fakirin fakir olmasından dolayı "irite" olur. hatta varoş, cahil vs insan tanımı yapar.
Yok ya , ama ben genelde belki kötü bı huy ama kalbini kırmamaya çalışırım kimsenin , ama bir şey demem demem ama böyle öyle bir noktaya gelir ki en küçük şeyden patlarım. İçimde bir birikmişlik vardır
Böyle insanlar o kadar çok ki hayatında olmayan biri olduğunu sanmıyorum.
Tamamen hatalara ve tersliklere odaklanmış çok kişi var çevremde. Zamanla görmezden gelmeyi öğrendim.
Cevap
8Cevap
ağzımla kuş tutupta getiripte , karşılığını alamadığım olmuştur
Oyle insanlarla muhattap olmuyorum
🤷♂️
Evet, var. Sallamıyorum
Olmaz mı başta ana-baba olmak üzere
Var öyle cins tanıdıklarım
Çok var
Hayirr
Ok
Ben babamın kiziyam hem güzel hem nazliyam