1 Numara
2 Numara
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

1 numaranın tehlike boyutu ;
2 Numara ufak bir hareketle çekildiğinde düşmesi burada yapacağı çekilme hareketinin salisesi bile önemli…1 numara o esnada tetiğe basacaktır ama bu durumda bile yaralanma olasılığı vardır.2 numaranın ölme olasılığı %50 dir.
2 numaranın tehlike boyutu;
1 numara aniden tetiğe bastığında 2 numarayı tam kafasından vurduğunda yere yığılma şekli önemlidir. Eğer tam bulunduğu yere yığılırsa 1 numara hala havada kalacaktır ve zarar görme olasılığı sıfırdır. Burada yine olasılık %50 olur.
Sonuç : Şansları hesaplanamaz şansları ellerinde ve yeteneklerindedir.
1. adam silahına davranıp 2. adamı vurursa ikisi de ölmüş olur. Birinci adam düşer ikinci adamda tahta yüzünden fırlayıp düşer. Birde zaten vurulmuş..
2. adam tahtadan çekilip kenara geçerse 1. adam ne de olsa ölüyorum deyip o refleks ile silahı sıkar. Ama şöyle bir durum var.. O mermi 2. adama gelmeyebilir ya da gelip öldürmeye bilir.. 2. adamın ölmeme oranı çok yüksek..
İkisi de ölecek sonuç itibari ile.. Vuran kişi karşıdaki kişiyi vurunca aşağı düşecek.. Diğer kişi de vurulacak.. Tabi karşıdaki kişi hızlı davranır vurulmadan adamı aşağı düşürürse yaşayabilir. d
1 numara çünkü 2 kendini yere attığı anda tetiğe basmadan gider =)
Teşekkür kank
Cevap
35Cevap
gerçekten böyle şeylere inanıyo musunuz ya doğru cevap çıkmıyor falan diye. tabii ki cevap 1. çünkü bir kere uçurumun kenarında duruyor. bundan ötürü durduğu tahta sallanacaktır rüzgarda falan dengesini kaybedecektir ve de o tahta sağlam değilse kırılma ihtimali de bulunuyor. ayrıca o stresle isabetli bir şekilde ateş etmesi çok zor. etse de 2 numaranın yaşama ihtimali var vurulmasına rağmen hatta çelik yelek varsa hiç yara almama ihtimali var. ben burada bir sürü ihtimal sayabilirim ama cevap kesin 1 numara
Bence 1 numara pekte ölümden korkmuyor gulumsedigine gore ölmeyi umursamiyordur o yüzden ölme ihtimali daha yüksek bu açıdan tabi
2 numara ya başka açıdan bakarsak ölüme teslim olmuş gibi sadece tabancadan cikan mermiyi bekliyordur bunlar sadece gordugum
İleriye bakarsak çok şey yapılabilir
1 deki adam bir anda ileriye koşarak adama sıkıp öldürebilir bu sacma bir fikir
2 deki adam sola kaya bilir ve o esnada 1deki adam yine hızlı mudaheleyle 2 deki adama sıkabilir tabi ikiside ölebilir
En mantıklısi ise 1 deki adam ateş ederken ikideki adamin ateş sonucu kurtulma ihtimali vardır İbrahim Tatlıses kafasına yiyip kurtulmussa
Bu adamında kurtulma ihtimali daha fazladır
Sonuç 1 numara tehlike içersinde daha fazla
1 Numaralı adam 2 Numaralı adamı ( boşlukta olmayan ) vurursa ölen adamın tahtanın üzerine yığılma ihtimali var bu nedenle 1 Numaralı adam daha avantajlı diye düşünüyorum.
- 2 Numaralı adam aniden kaçacak olsa bile bir tetiği çekmek 1sn almaz adamı ayağını kaldırdığı anda vurur ve adam tahtanın üzerine serilir.
Tahmin çok ama bence 2, silahlı adam 2 numarayı vurdugunda 2 numaranın üzerinde durduğu zemin üzerinde kalma şansı var ve bir insanın bedeni kendisini serbest bıraktığında, ruhu bedenden ayrıldığında, uykuya daldığında normal ağırlığına göre daha fazla ağır basacaktır. Kısacası 1 numaranın canlı kalma ihtimali var diye B dedim
1 numara daha tehlike içerisinde. Silahı ateşleme durumunda mesafeye oranla 2 numara merminin etkisi ile yarım veya 1 metre mesafe geriye gidecektir. Dolayısı ile basmış olduğu tahtadan dışarıya çıkacaktır ki bu olay saniyeler içerisinde gerçekleşeceğinden 1 numaralı adamın düşme oranını %100'e taşıyacaktır.
Tabi şöyle bir durum var 1 numaralı adamın ne kadar yükseklikte bir yerde durduğu da muamma..
Hiçte zor değil, Çünkü uçurummuş gibi görünen tarafın nasıl bir yer olduğunu bilmiyoruz. Yani belki 1 metrelik bir yer ya da belki altta yumuşacık bir germe çarşaf var? Gelelim adamın elindeki tabancaya. Ya dolu değilse? sadece bir blöfse? Belirsizliğin olduğu bir yerde MANTIK aranmaz. Yani böyle bir mantık sorusu OLMAZ!! Bu mantık sorusu değil olsa olsa;
#TrolSoru ya da #TriVriSoru ya da #FasaFiso olur :D
2 numara tehlikededir. Adam onu küçük bir silahla vurduğu için geriye savrulup orda ölme ihtimali düşüktür. Olduğu yerde yigilana kadar 1 numaranın kaçma şansı vardır.
1 numara. Çünkü 2 numaralı adam hızlı bir şekilde kaçsa 1. düşecek ve ateş etmeye vakti kalmayacak ama olmayabilirde. O anki can havliyle silahla ilgileneceğini sanmıyorum. Bir de 1 numara ateş etse yine kendisi düşecek.
Aslında 1 gibi duruyor ama 2 diye düşünüyorum. Sonuçta adam silahıyla yakın mesafede duruyor oradan ıskalaması imkansız, 1 numaranın altında ise belki deniz vardır bir ihtimal yaşayabilir? Eğer gerçekçi bakarsak duruma bana kalırsa ikiside b*k yolunda :D
2 numara...
1 numaranın durduğu yer belki yüksek değil ya da aşağıda su olabilir.
2 numara vuruluyor, gerçi silahın horozu yok ama bu ihtimal dahilinde mi bilemedim.
1 kesinlikle silahın tutukluk yaptığını varsayarsak 1 gider 2 kalır, 2 nin kurtulma şansı var iken 1 i hiç bir şekilde yok, anlık 2 thtadan 1 adım atsa 1 gider yani her türlü 1 daha tehlikede benim görüşüm.
Ayrıca silahtan çıkan kurşun 2yi öldürmeyebilir ama 1 her türlü düşsse ölür.
2 numara daha büyük tehlikede çünkü 1 numara onu vurduğunda olduğu yere yığılır, haliyle kalasta denge bozulmaz , 1 numara aşağı düşmez
2 niye diceksin eğer ateş etimiği taktirde sırt üstü değilde yüz üstü düşerse ağırlık dengede kalıcak tahtada ve 1 üstüne basarak geçiçek
2 numaranın hayatı daha tehlikede. Belki 1 numaranın düştüğü yerde su vardır. Bu onun ölmesine engel olur..
2 numara. Öldüğü zaman aynı yere düşerse o kısa zaman diliminde çabuk davranırsa kurtulabilir 1 numara.
Bende öyle düşündüm başta ama ;
2 numaranın kendini birden geriye fırlatması ve 1 numaranın da biraz kötü nişancı olabilme ihtimalini hesaba katarsak yine
%50 %50 aynı şans yüzdesine sahipler bence.
Hatta silahın tutukluk yapma ihtimali, tahtanın o an kırılması ihtimali, hepsi şans.
Burda mantık namına bir şey yok.
1 tabikide belki kurşun gelmeyebilir kaçabilir ama diğerinin kaçacak yeri yok :D
1 tehlikede tabii ki de 2 arkaya doğru yatsa 1 yere düşer ve ölür 😉
2 side olecek zaten, ama 1 numara dustugunde aci cekecek.2 numara ise kafaya yediği gibi acisiz olecek :D
1. Ben 2 olsam eğilir sağa atlarim. Ateş etse bile iskalama sansi var
1 cunku kardeşim kardeşim guluyor bunun bir sebebi var; psikoloji
hangisinin günahları fazla ise o tehlikede :SDQWDQD buda böyle bir cevap olsun
2 numara bence çünkü çekilene kadar adam çoktan vurur bile
2 numaranın sağ ayağı geride olması şartıyla,
1 numara tehlikededir.
1 numara 2yi vurursa kendiside ölecek ve 2 numara oradan çekilse yine ölecek yane
1 numara cunku ıkı numara onun dusmesını engellıyo onu vurursa olur
2 daha tehlikede bence.. Adamı düşürmeye kalksa yine ölecek, adamla uzlaşıp yanına düşmeden yanına gelmesini sağlasa yine güvende değil adamın elinde silah var. Ama 1 deki adam sadece düşerken tehlikededir.
Eğer vuran kişi vurma esnasında tetiği çeker çekmez 2 ye doğru seri atılırsa 1 kurtulur.
Bence 1 numara eğer 2 vurursa gider ama iki onu itse yine gider
Bence 2 numara niye derseniz çekilmezse o tahtadan v3d3 adam vurduğunda olduğu yere düşeceğini varsayarsak 1 numaradaki adam kurtulabilir
Adamın elinde revolver var o silah etkisi ile , geri tepmesi ile meşhurdur ve o mermiyi yedimi adamı atar ikisini de , revolver mermisini yiyen pek sağ çıkmaz
2 numara onun yerinde olsam iki adıma bakar sıkar koşardım
Tabiki 2 numaralı tehlikede... Uçurum gibi görünen boşluğun yüksekliği 3mt ve altından ırmak geçiyor. 1 nolu kafaya 2 tane mermi yese yeter. Direk öteki tarafta...
2 cunku 2 numaralı vuruldugunda ne tarafa dusecegı bellı deıl kanks
iki farklı bakış açısı var
bunu bir dusuneyim :D
1Numara %yuz ölecek :)
1 ölmesi için de 2 seçenek var
İşin ilginç kısmı o 1 numara nasıl gecmis oraya
aralarındaki husumet ne acaba :D
Ölüsü oraya düşerse yine ağırlık tutabilir onu
Soldaki adamın beyin özürlü olduğu kesin
ıkısıde
iyi de belki uçurum değil o 1-1.5 metre derinlikte olabilir derinliği görmeden paçaları sıvamayın :D
İkisini de s. et sana bişey olmasın :D
Soldaki adam sagdaki adamdan daha neseli
ikisinde Allah bildiği gibi yapsın :)
Yükseklik fazla değilse 2 daha tehlikede
2 nin vurulup ölmeme olasılığı var, bence 1
2 numara Boku yemiş 😊
1 numara her türlü geberecek
1 kafasını kullanırsa olmez
Bir numara mi
1.'nin orda durması başlı başına tehlike.
bence 2 :/
1 2 yi vurursa muhtemelen tahtanın üstüne düşer 1 de kurtulur 😄
1 numara
2 side
Her ikiside
1 numara degil mi
1. tabi ki.
1 hertürlü düşecek
2 bence 😂
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar