Bi ortak arladasin morali bozuktu masada.
Pozitif olmaktan konu acilinca diger arkadas, onun da pozitif birioldugunu soyledi, o da kahkaha atti bayagi ben mii pozitiiff diyerek guldu. Ben de kendi bile inanmadi diyerek guldum. Sonra karsimdaki "o cok iyi bir insandir kalbi o kadar iyidir ve oyle komiktir ki, kimseyi soylemeyiz hep onu isteriz o olsaydi deriz." dedi, bir anda ortam ciddilesti, ben de iyi ve komik olabilir, bunlarin pozitif olmakla bir alakasi yok, karamsar olmak kotu insan demek degil zaten dedim ve gercekten kotu bir niyetim yoktu, o benim de arkadasimdi pozitif olmamak kufur degil hakaret degil ki olaylara iyi yonunden bakmak ya da isyankar olmak ile alakali. Iyi arkadaslar birbirinin agir sakasini bile kaldirip birbirlerine sakasina kufur bile ediyorken boyle basit bir ozelestiriye seye bu denli alinganlik gosterilmesine uzuldum ve art niyet arayacak kadar beni tanimamasina uzuldum, sanirim artik konusmayacagim, bir insan gercek arkadas olsa karamsarsin pozitif degilsin lafini hakaret gibi algilar mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür durumlar, hassasiyetlerimizin ve iletişim şekillerimizin nasıl farklı olduğunu gösteriyor. Duygular karıştığında ve niyetimiz doğru ifade edilmediğinde yanlış anlaşılmalar olabilir. Senin niyetin kötü olmasa da, arkadaşın yorumunu belki doğrudan bir eleştiri gibi algılamış olabilir. Herkesin kendini savunma ya da rahatsızlık duyma eşiği farklıdır.
Bu olaydan sonra dürüstçe ve sakin bir şekilde niyetinin yanlış anlaşıldığını açıklamayı düşünmelisin. Aranızdaki bağı güçlendiren bir hareket olabilir. İnsan ilişkileri karmaşık, ama açık ve sevgi dolu bir iletişim her zaman çözüme ulaştırır. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? 😊🌼