En komik okul anınız? Veya rezil olduğunuzu düşündüğünüz anılar falan filan 👻👻👻

Ders boştu arkadaşlarla plan yaptık ben sınıfa girmedim camın altında bekliyorum. Arkadaşlar camdan ceket attı alt kattaki hocanın fark etmesini sağladık :D ben ceketi alıp giydim üstümü silkeliyormuş gibi yaparken hoca camdan bakıp sen ceketli buraya gel dedi yardırmıştım o ara :D diğer günde camdan atlayarak dersten kaçan kimdi diye anons yapmıştı sabah :D
☺☺ Güzel anı
okulda kitli kaldım ; okulun 1. katından atladim; okulun halı sahasında kitli kaldım; yanlışlıkla kızların tuvaletine girişim 😂😂😂 daha var bu kadar yeter 😂
Hayattaki şansım shsjsj
😂😂😂
sınıfta ayar olduğum bir çocuk vardı, dersin ortasında onun sırasına doğru bakarak, "fare var" diye bağırdım. bu da zıpladı sıranın üstüne, kızlar çığlık atarak sınıftan kaçtı, dersi de kaynatmıştık böylece.. :D ne güzel günlerdi be.
Hahaha güzelmiş hem ders de kaynamış
İleride anlatması güzel tabi ☺☺
Cevap
9Cevap
Lisede İngilizce hocasına ilanı aşk etmiştim.
Sonuç;
İki sene ingilizceden caktim. Babamda bana çaktı..
Kötü olmuş 😂
Valla öyle oldu
Sınıfın ortasına dev kardan adam yaptık😂
Lise sonda arkadaş okulun bahçesine sıçtı😂
Yok artık 😂😂
Ben ilk okulda sevdiğim kızın abisini çöp kovasina sokmustum
Sonra ne oldu? 😂
Çöp kovası iyimiş ama 😂
kantin sırasında ayranı açtığım halde çalkalayıp üst sınıflardan bir kıza ayran banyosu yaptırmıştım
O bana da oldu ya 😂
Ben doğduğum yerde latin yazmıyorduk. TR'ye sonradan geldim. Latin yazamıyordum. Lise hocalarım deli oluyordu defter konrolünde :D Çünkü hiçbiri latin değildi. Sonra öğrendin mi diye sorarsan. Yamuk yazıyorum sorma -_-
Sevdiğim kız beni affedecekti ama sınıfın ortasında önünde diz çökecektim çökerim dedim sonra ayağımı öpeceksin dedi yapma falan dedim öp dedi sonra öptüm sonra ayağını çekti sonra sen benim sadece ayağım öpersin köpek dedi rezil etti beni
Ovvv bu kötü olmuş ya kıza bak gıcık oldum şu an
Bide o an benim yerim de olsaydın çok rezil oldum
Kızın yüzüne bakamıyodum aşşağılıyodu hep
Çektirmişsindir inş sonra
Herkes gördü malesef hiç bişey yapamadım bana köpeğim diye sesleniyodu bakmıyodum
Aynen kardeşim unutmaya çalışıyorum
Bana öyle davranıcak ben sadece susucam olmaz öyle. Bende onu küçümserdim
Sınıfta 46 lık bir kız vardı erkekleri çöp kovasına sokup çıkartıyodu aklıma gelince bak yarılıyodum sjsjsjsjs
uzun anlatabilir miyim
Dinliyorum ☺
Biyoloji dersinden sınav oluyoruz. 9. Sinifta iki arkadasim var ikisininde adi Furkan burdan selamlar. O yuzden Furkan B. ve Furkan Ü. Olarak bahsedeceğim. Sinavda yanyana oturmuslar elbette kopya cekicekler 😆Her neyse birisi kopyayi siranin ayagiyla kesistigi araya saklamis digeri ise bacaginin altina saklamış djsbxjsf Tabi hoca da sinifta öğretmen masasında 40 dakika boyunca oturan tiplerden degil surekli gezen tiplerden. Her neyse bu hoca gezerken Furkan B. kağıdı tam sıranın şeyine sokamamış heralde kagidin ucu cıkmış dksncbsf Hoca gordu tabi bunu diğer Furkan Ü. 'e diyor sen kalk bakalim ordan
part 2
tabi Furkan Ü. Kaldirip Furkan B. yi kontrol etmek icin.. burda kopya ceken var diye ama cocuk kalkamiyor cunku onunda bacagının alti kopya dolu eheh Hoca diyo oğlum kalksana Furkan yamuk yumuk kalkmaya calısıyo falan fksnfjg ama en sonunda kalkti ve o kalkarken o heycanla nasıl yaptiysa poposundan, bacaklarindan kagitlar yere dusmeye basladi xksbcsjbcjsf allahım o an nasıl guldugumu hatirlamiyorum o kagitlarin yere dususu kadar komik bisey olamaz dksnfjg Hoca sonra klasik lafi soyledi 1 taşla 2 kuş falan :D F Furkan B. Yuzunden Furkan Ü. De yakalanmış oldu.. Bu arada Furkan B sinifta kaldi. Furkan Ü suanda best kankalarim arasindadir. bu kadar ✋
Sjsjshshhshs süpermiş biz eteğin altına saklıyoduk 9 da şu an profosyonel olarak kopya çekiciyim hiç bir hoca anlamıyo ☺☺☺
İlk önce hocalara trol atıyorsun kopya havası veriyorsun geliyo bakiyo birşey yok ajshshsh o an ki yüz ifadesi görülmeye değer sonra birdaha arkaya gelmiyo zaten kitaptan bile çekiyorsun. Mis.😂😂😂
O da iyimiş 😊
Anlatınca komik olmuyor yaşamak lazım 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar