Okulda olan komik anılarınız?

Okulda olan komik anılarımızı anlatmaya ne dersiniz?Hem eskileri hatırlamış hemde eğlenmiş oluruz.

Bizim ilk okulda rehberlik öğretmenimiz kötü ahlaklı şeyleri anlatıyordu sonra sınıftan bir öğrenci söz hakkı alıp " hocam bazıları internette kötü ahlaklı (+18)sitelere giriyor" sonra bir diğer öğrencide kalkmış demiş ki " ama hocam açılmıyor ki! "
Güncellemeler
+1 yıl
Bir tanede kendimle ilgili bir olay anlatayım =))

İlkokuldayken biraz geç kalmıştım sınıftan sesler geliyordu bu yüzden hocanın gelmedigini anladıgım için kapıyı çalmadan girdim başkan kapıyı çalın girdiginizde dedi. Bende şaka olsun diye girdikten sonra kapıyı çalmıştım tüm sınıf ciddiye alıp gülmüştü tabii, neyse ki sonradan şakaydı diye açıklama yapmıştım.
Güncellemeler
+1 yıl
Komik bir fıkra

Genç kız dükkana girer ve sırnaşık tezgahtara sorar ; şu kurdelanın metresi kaça ? Sırnaşık tezgahtar yılışarak cevaplar bir öpücük tatlı bayan . Genç kız o zaman 10 metre alayım der . Sırnaşık tezgahtar heyecanlanarak hızlı hızlı sarar kurdelayı teslim eder ve kızın yüzüne bakmaya başlar .

Genç kız teşekkür ederim der ve arkasında duran yaşlı bayanı işaret ederek hesabı babaannem ödeyecek der … :)

Okulda olan komik anılarınız?