Öğrenciyken yaşadığınız komik anılarınız var mı?

Sınıfa yeni gelen hoca, iki isimli öğrenciye kesinlikle kullanılmayan ismiyle hitap eder. Bu kaçınılmaz bir doğa olayıdır.

ve birde...

Eminimki test sınavında 4 kere aynı şıkkı işaretleyince ‘kesin bi yerde yanlış yaptık’ diye düşünen tek kişi ben değilimdir.

Bu her zaman kafama takılmıştır neden doğru olmadığına inanmayız ki acaba sona cevaplar bir okunur bakarsın aslında doğru yapmışsın işte çok gizli tuzaklardan birisidir buda. :)

Birde sizlerle fıkra paylaşmak istiyorum arkadaşlar belki aranızda buna benzer bir olay yaşayan arkadaşlarımız olmuştur.

üniversite yemekhanesine giren öğrenci her taraf dolu olduğu için gidip profesörün masasına oturmuş. profösör öğrenciye kızmış öküzlerle kuşlar aynı masaya oturmaz demiş,öğrenci,o zaman ben uçtum demiş. prof öğrenciye çok kızmış ve sınavda kötü not alması için elinden geleni yapsada öğrenci tüm soruları doğru cevaplamış. prof ,sana bir soru soracağım,yolda yürürken 2 çuval gördün ,birinde akıl birinde para var hangisini alırsın demiş. öğrenci para olan çuvalı deyince,prof ben akıl olan çuvalı seçerdim demiş. öğrenci de, kimde ne eksik se onu alır demiş.prof bu cevaba da çok sinirlenmiş. öğrencinin sınav kağıdına not yerine 'öküz' (farzet ki davar) yazmış.öğrenci nota bakmadan odadan çıkmış. bir dakika sonra kapıyı aralamış: 'sayın prof isminizi yazmışsınız ama imzanızı atmayı ve notumu yazmayı unutmuşsunuz. demiş. işte kıssadan hisse. anlayana... Fıkrayı okumak isteyen arkadaşlar için link bu link gerçekten çok ilginç hatta komedi filmi gibi yaşanılan olaylar oluyor bunların belki farkındayız belki farkında değiliz.Paylaşımlarınızı bekliyorum.

Öğrenciyken yaşadığınız komik anılarınız var mı?