Okulda yaşadığınız komik bir anınız var mı?

Okulda biriyle tartışıyorum.(Konu ciddiydi ) O sırada bana aşık olan bir çocuk vardı olayı duyuyor. Ama nasıl duyuyorsa…😏zaten bodyguard gibi duruyordu arkamda böcek gibi neysee Okulun bahçesinde basket sahası var. Bizimki gitmiş, çocuğu basket topu niyetine potaya koymaya çalışıyor. Çocuk zaten kısa…🏀Ben sahneyi uzaktan görüyorum ama olayın benim için çıktığını bilmiyorum. Sonra öğreniyorum arkadaşlarımdan…Benim yüzümden kavga etmiş. Ben Tartıştım için müdür çağırıyor. Gidiyorum, anlatıyorum:“Şöyle oldu, böyle oldu…”Bir bakıyorum…O da geliyor. Müdür başlıyor:“Böyle şeyler sana yakışıyor mu?”“Bu ne hal?”neden kavga ettin? Kavga yetmedi bi de çocuğu basket topu niyetine potaya koymaya çalıştin.“Hocam haklısınız, bana yakışmıyor…Ama biri ona cezasını vermeliydi. Ben de gerekeni yaptım.” diyorr Tam o sırada bir de arkadaşı giriyor konuya. Allah’ın delisi 😂“Hocam yanlış anlaşıldı.”“Basket sahasındaydık zaten.”“Arkadaşım refleksle yaptı.”“Çocuğu top sandı olabilir.” . Arkadaşım sadece şaka yapıyordu, oyun sandı.“Hocam ama çocuk çok kısaydı…(140) Zaten potanın altındaydı. Arkadaşım sadece basket oynuyordu.( hareketle anlatıyordu) “Hocam kavga değil…”“Durum değerlendirmesi.”“Arkadaşım ortamı dengeledi sadece.”

O anda kavga ettiğim çocuk içeri giriyor, bana laf yapıştırıyor: “Ne oldu, müdüre mi kaçtın?” Ben gayet sakin: “Yok, koşmadım. Zaten sen buraya kadar gelmişsin.” Sonra bizimkine dönüyor: “Oo avukat sen de burada mısın?” Bizimki ciddiyetle: “Bak kardeşim, bu bir uyarıydı. Bir dahaki sefere sözlü olur. Üçüncüsünde yazılıya geçeriz. Bu fragmandı. Filmin tamamı vizyona girerse şaşırma.” Çocuk laf sokmaya devam ediyor: “Egonun güzeli, seninle uğraşmak tam terapi gibi.” Tam o sırada Allah’ın delisi arkadaşımız sandalyeyi çekiyor, tam çocuk oturmaya çalışırken… Pat! Düşüyor 😂 Bizimki hemen: “Yaa dikkat ett dedim ya! Uyardım seni!” Ve ortam kahkaha tufanına dönüyor, müdürü çok sinirlendi.😂

#Perikizi0007

Güncellemeler
5 ay
Ne kadar güzel günler geçtik yaa o zamanda masum çocuklardık... sevmeyi biliyorduk
Güncellemeler
5 ay
🌸🌸