Çünkü sorun bu. Neden çirkinim? Çok zor değil..
Çirkin olduğum aklıma geldikçe bunalımlara koşuyorum!
Çünkü sorun bu. Neden çirkinim? Çok zor değil..
Kendine bakmasını bilmiyorsundur.
link
bu resimde gayet havalı bir kız olarak çıkmışsın. bence bu tarz a örnek al saçını o şekil yap eğer makyaj yaptıysan onu yap :)
gerçekten süper çıkmışsın o resimde + moralini bozma . şimdi sevgilin yok değil sadece seninle gönül eğlendiren birisi yok ama gerçekten niyeti ciddi olan birisi çıkacaktır.
çoğu güzel kızın sevgilisi var ama hepsi maksat gırgır şamata olsun.
Bu dediklerimi ciddiye al hadi kendine iyi bak :)
önemli değil :)
haha otobuste fuali olan kızaklına gelince mutlu olan insan :)
güzellik kavramı göreceli bir şeydir genelde ama üşenmedim resimlerine baktım gayet hoş bir bayansın. ama yüz bakımı hakkında yardım almak istersne al derim eğerki yüzündeki sivilceler gözenekler canını sıkıyorsa.
Ahh bebegim.. Cirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır sok kafana.. s*kimsonik ergence resimlerini kaldır ayrıca. Guzel poz vermeyi ogren sen. ııh sakinim. böyle kaprise girme valla hic gerek yok. bakımsızsın.
kac yasındasın?
saclarını boyat tenınden bıraz acık renk fondoten kullan eyelıner da unutma. sac kesimini falan degistir böyle cok basitsin. giyiminede cok ozen goster.
Bence giderin var güzelim.:))
Linkim arkadaşlar; link
Cevap
38Cevap
Çirkin değil, paranoyaksın. Neren çirkin senin, gayet güzel kızsın. Hastalık hastası olmuş derler ya bazıları için sen de onlar gibi olmuşsun. Güzelliğin yerinde, bakmasını bilene, sen bile kendine güzel gözüyle bakmazsan kimsenin seni güzel gördüğüne inanmazsın. Önce güzel olduğuna inan, güzellikten kastın bir başkasının yüzüne sahip olmak değilse tabi...
allahın yarattığı herşey güzeldir kimse dört dörtlük değil herkesin var bir yamuğu kimseye kendini beğendirmek zorundada değilsin herşeyin doğalı güzel boşver takma kafanı güzellik nedir gelip geçici sen kalıcı şeyleri kafana tak gidici değil boş şeylerede kafanı yorma
rica :)
kızım cırkınsen daha ne ıstıyorsun bence daha sanslısın sen hıc guzel kızların allahım banada cırkın sansı var dedıklerını duymadınmı cırkının sansı daha cok olur
curumez acele etme hem herkez guzellık pesınde kosmuyorkı guzellık gecıcı bır sey onemlı olan kalbın fesat kotu olmasın yeterkı adam ol ooooo cok sevende olur ısteyende sıkma canını
yaş kaç ufaklık?
Yanlış anlama, belki yüz hatların daha tam oturmamıştır ve ilerleyen yıllarda şimdikinden daha iyi olabilirsin ama şuanki fikrimi soracak olursan " çirkin demeyelim ama kötüsün"
Ortalık kilolu hatunlardan geçilmiyor, biraz kilo versen ve biraz daha boya yüklensen (belki uzar umudu) daha iyi olabilirsin..
Türk kızlarının bi' çoğu kısa ve kiloludur..
Boy 1.70 se çok iyi..
Kilodan biraz verdiğin vakit, daha iyi olacağını ve 20'li yaşlarda dahada güzel olacağını düşünüyorum (Yalan söylüyorum ama umarım öyle olur)
Lise'de bi' çok kıza tipsiz der ilgilenmezdim, bazılarını şimdi gördüğümde dönüp arkadan bi' kez daha bakarım, o derece..
Saçma, gereksiz şeylerle psikoloji daha fazla bozmada biraz kendine gel. Gelip geçici şeyler onlar. Güzellik sana mutluluk getirmez. Çirkinde değilsin kendine gel kızım lütfen sakin olalım :)
Şirinsin :)
yoo hiçte çirkin değilsn maşallah çirkinsin diyenleri karşıma getir :D
gerçektende güzelsin yani sana tip tip bakanlara sende ti p tip bak
çirkin değilsin. sadece yaşın ufak, ve yüz hatların oturmamış. ;)
güzel değilsin ama çirkin de değilsin.yüz hatların daha oturmamış.oturunca gel sor.
yok ya ne çirkini :D gayet güzelsin neden gülüyorlar dersen yüz ifadelerin komik olduğu için olabilir onu fark ettim bak ama kötü bir şey değil o da
gözünün içine kalem çekme.açık renk bir pudra kullan ve pembe allık :=). gözenekler için limon suyu kullaaan. cidden sıkılaştırıcı etkisi var.
Bu soru gizlice sorulmuş bir tipim nasıl :D ben güzel buldum
1. sanki ask.fm de görmüştüm seni
2. ekliyorum kabul et konuşalım. ama çirkin değilsin güzelsin dememi bekleme benden.
3. şimdi konuşamam uykum vağ iyi geceler
x3
büyük üstadın dedigi gibi : nefes al yeter be çirkinim
Normal bir insan evladısın işte evde kalacaklar arasında ilk ona girmezsin rahat ol.
Bende de milyarlarca sivilce var napcaz şimdi oturup ağlayalım mı :D
Bırak kızım ya yüzü olmayan insanlar var şükretmeliyiz halimize
çok güzel değilsin ama çirkinde değilsin. bende senin gibi düşünüyorum bazen aynada kendimi begenıyorum ama dısarı cıkınca fıss sönuyor o etki :))
utanma ya bence iyisin gayet. daha kötüleride var
Alınma ama bu yaşlarda böyle şeylere takılmak normal. Sonra geçiyo. Kendine biraz güven ;)
Yoo gayet allahın verdiği güzellik var. sıkma sen canını. takıntılarından da vazgeç.
Bergenin kumral hali:)) , Bergene benziyosun 3.fotoğrafta bence gayet güzelsin
çirkin olduğun için sende hemen kıvanç tatlıtuğu koydun dimi:D iyi bari rihanna vs filan koymamışsın millet gibi tebrik ediyorum seni:D
çirkin kızları eklemez la millet niye çirkin diosun kendine:D
Abazalar mı ekliyo çirkinleri ahaha:D
yazık be insanlara öyle zihniyete harbiden yazık:D
iyi cevap toplamışsın ya :D
Güzellik veya çirkinlik göreceli bir kavramdır. Kimine göre çirkin olan başkasına göre güzel olabilir. İnsanları çirkin ya da güzel diye sınıflandırmıyorum.
walla göremediğim için bir yorum yapamacam ama cirkin kız yoktur o sana öyle geliodur biraz bakım birazda giyim tamam en cirkni bile kaya :)
betican sevişelim mi <3
Moral vermeye çalışıyorum ahasdhfgh
kendine güvenin olmadığı için mecburen çirkin görüneceksin
cirkin kiz yoktur. bakimsiz kiz vardir kendine bak biraz makyaj yap azicik sacina guzel bir sekil bul falan filan kizlar daha iyi bilir. :)
Bende cidden çirkinsin sandım.
bişey yok len takma bu kadar kafaya..
çirkinlik mi kalıcı, güzellik mi?
doğal olarak nelere sahip olduğuna bakabilirsin, örneğin bende tekkaş var :D erkeksin deyip geçme
Fazla takıyorsun gibi geldi :)
Bence gayet hossun, sevdim:D
şirinsin bu kadar abartma önemli olan iç güzellik
Dudakların çok güzel sende şirinsin
twitterini mesaj at takipleşek ve bakaym
Allah öyle yaratmış...
yaşın ufak ondan beğenmedim :D
bana bir yararı olmayacaksa niye diyim
baktım düşüncem bana kalsın :D
güzelsin desem egon artcak, çirkinsim desem dibe vurcan
benim anlamadığım neden kafaya taktın?benim durum daha vahim :D
söyleyeceğim güzellik veya çirkinlikten bağımsız, istersen biraz kilo verebilirsin senin kararın.gözlerinde sorun olduğunu söylemişsin bana öyle gelmedi, sağlık sıkıntın yoksa normal geldi bana
baktım?gözlerinde bir sorun göremedim benmi yanlış baktım
baktım bana normal geldi, için rahat olsun, bunalım etmene gerek yok anlaştık?
sen çirkin görmemişsin
kızım senin hayatın bundan mı ibaret?
Standartsın.
fotografların nerde ?
baktım twitterine de girdim bence çirkin değilsin tatlısın ve benim gibi poz vermeyi bilmiyorsun napcaz biz ?
bilmiyorum :(
Sen cirkinsen ben oleyim.. : /
bunu biraz düşünmem lazım :/ ...
valla artık bekliceksin biraz kolay değik öyle yakısıklı bırısıyle tanısmak sırada kac kız var sen biliyomusun :/ ..
ilk ikide jennifer'la jessıca var senıde 3. sıraya koydum bekle sanada donucem tamam :/
Abartıyorsun bence.
bi alem bu kız milleti
B: Şirinsin
çok güzelsin ..
ıı cok guzel bı kızsın sen yok abartmadım
Şirinsin
abartma.. tatlısın
Takılma bakımlı ol ve seksi giyin yeter
Güzelsin...
normalsin ya niye abartıyorsunki?
psikologa gitt
hayır