Hayatta nelere veya kimlere sabrediyorsun. Sabrın sonu selamet mi acaba. Diyelim selamet sabredip yıpranmaya değer mi? 
Keyifli akşamlar dilerim herkese.

Keyifli akşamlar dilerim herkese.

Sabır; insanın öfke anında öfkesini yutması; kendisine yapılan kötülüklere karşı iyilikle mukabelede bulunması; şeytanın ve nefsinin kışkırtmaları karşısında günah işlemekten kaçınması; musibet ve sıkıntılar karşısında metanetli olması ve son nefesine kadar Allah’a ibadette daim olması demektir Mü’min; daima bir sabır insanı olmak zorundadır Çünkü sabırsızlık insanı isyana ve haddi aşmaya sürükler Hz Peygamber (sav), ayağımıza batan dikene varıncaya kadar başımıza gelen tüm sıkıntı, hastalık, keder ve yorgunlukların, günahlarımızın bağışlanmasına vesile olacağını bizlere müjdelemiştir
Düşündüm ama ısrarım sabrımdan iyidir ben kendi kendime şöyle boktan bir söz verdim evlenene kadar kimse ile çıkmayacam ve 1 yıl oldu bir kız olsa da düşünsen diye istiyorsun bazen ama bende bir gün evlenecem kim olduğunu bilmesem bile onu düşünmeyi tercih ediyorum
#GARİP
alakası yok
nasıl biriysel öyle biri ile evlenirsin
Sabretmekten vazgeçmeyi 1 ay önce düşünmüştüm. Tam vazgeçtim olmayacak artık dediğim de sabrettiğim şeyin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğunu öğrendim. Sabrın sonu selamettir dedim ve yıllardır sabrediyordum yıprandım ama değer
valla ben su dilime sahip olmaya calisiyorum sabir ediyorum ama cok zor bisey Allah sonumuzu hayretsin
Cevap
28Cevap
ben çok sabırlı bir insanım
hayatım hep sabır etmekle geçti..
sabretmekten vazgeçtigim her an mutsuz oldum
benimde imtihanım sabır sanırım
bu sözü hak ederse birisi
onun için üzülmem
sadece onu hayatımdan çıkartırım bu söz son sözüm olur
Her zaman sabrın sonu selamet olmuyor malesef neye ve kime karşı sabrettiğimize bağlı kişiliğinden ödün vererek sabır ediyorsan bu yanlış birşey kendini ezdirmemen lazım taviz tavizi doğurur ama bazı şeyler sabretmeye değer
Sizede günaydın
İyiyim hanfendi siz nasılsınız
İçin avaz avaz ağlarken, dışının sessizce kabullenmesidir sabır denen şey..
Gerçekten çok sabirliyimdir ben bile şaşırıyorum kendime bazen ve vazgecemiyorum, karakterimde var sabırlı olmak 😃
Duruma göre, sabretmek gerekmez. Sabır göstermem yani hiçbir şeye. Hemen olsun derim, olmuyorsa olmayacaktır. Boş iştir sabretmek.
Durgunsa ya da suskunsa insan, mutIak bir nedeni vardır. SuskunIuğa aIdanma, herşeyin bir zamanı var
Sabır insanı yıpratıyor evet ama amacına ulaştırıyorda
Her ne kadar aceleci bir yapım olsa da iş başa düştü mü sanırım sabretmesini biliyorum!
Sabretmekten vazgeçnedim ama gün gelecek o benden vazgeçeçek
Bu dangalak analarını kimlerin becermiş olduğu gizli topluma inadıma sabrediyorum.
Not imza
Analarını miken.
Ve her gece saçlarımda dolaşan 'sabret' diyen tanrının elleriydi.
Bende bilemiyorum amacınızın ne olduğuna bağlı belkide
sabrettiğim şeyin sabrettiğime değip değmeyeceğini sorgularım ona göre sabrederim
Degmesede cekilecek bir cile varsa cekilio iste.
Aslinda en cok kendime sabrediyorum.
iyi akşamlar sabırlıyımdır
Düşünmedim. Sabır, kurtuluşun anahtarıdır.
Kötü zamanlar iyi olmak için var sabretmel gerek
Bazen sabretmek zaman kaybi gibi geliyor.
hayır çünkü bazı güzellikler sabırsız olmyor
Sonucunun değişme yecegini bilsem vazgecerim
Seviyorsan git konuş :)
sabır = zaman kaybı
Evet
Olmayınca olmuyor diyip önünde ki maçlara bakacaksın
Pek kullanmam ben onu.
unutma ALLAH sabredenle beraberdir
Aslaaaaa
Sabrın sonu gelmez gelirse de iş işten geçer
Hayır. Kaybedersin
düşünmedim