Fazla söze gerek yok. Sabretmek de yoruyormuş insanı...
Oldu mu sizin de böyle hissettiğiniz zamanlar?

Fazla söze gerek yok. Sabretmek de yoruyormuş insanı...
Oldu mu sizin de böyle hissettiğiniz zamanlar?
Evet çoğunlukla sabretmekten de yoruluyorum sürekli çünkü insan bazen boşuna bekliyormuş gibi hissediyor yani keşke her sabrın sonu gerçekten de ödül veya başarı olsaydı ama insan bazen boşuna bekliyor. bu da yoruyor tabi ki
Merhaba
İyi geceler dilerim
Evet oldu bu yüzdende annem kardeşim anneannem dedem teyzelerim ve kuzenlerimle görüşmüyorum 6 yıldır ama az kaldı yakında alıp başımı gidecem
Bizi yoran sabretmek değil, sabrettiklerimizdir.
Sabırdan başka ne katlanılabilir yapar ki imtihanımızı? Elhamdülillah ki sonu genelde selamete çıkarır.
Video için teşekkür ederim. Uzun zamandır Nureddin hocanın sesini duymuyordum iyi oldu 😊
Bazen sabrımızı boş şeylere harcayıp asıl imtihanlara karşı gücümüz kalmıyor. Bunu da biliyorum fakat bazen bu sabrın sonunun selamete çıkması için bekliyorum. Belki de o bekleyiş yoruyordur bilemiyorum
Rica ederim kardeşim 🌹💮
Çok oldu. Susmaktan, anlamaya çalışmaktan, dinlemekten bazen yorulmaktan bile yoruldum. Ama dinlenip yeniden ayağa kalkmalıyız çünkü uzun süre uyursak uyanmamız da o kadar zor olur ‽
Eyw
Cevap
4Cevap
Erkekler için askerlik bu tanıma baya uyuyor. Her gün birer birer bitsin diye sayıyorsun günleri ama bitmiyor.
O sebepten akışına bırakmayı sectim artik.
Az da yoruluver ya napacan
evet
Oldu evet
Oldu evt
Olur tabi olmazmi
şu an oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?