Evet genelde sabırlı bir insanımdır. Sabrım öyle kolay kolay tükenmez. Tabii ki her insan gibi benim de sabrımın bir sınırı vardır. Şu ülkenin yaşam şartları benim de artık sabrımı zorluyor. Yani isyan etmemek için kendimi zor tutuyorum. Bir de sonu gelmez cehalet olayı da var.
Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
Sabırlı biriyim ama belli başlı konularda.. Kesinlikle sabır göstermeyeceğim ve tolere etmeyeceğim şeyler de var.. Hepimiz insanız elbette.. Bunu gayet normal karşılıyorum.. Şu an iftar için sabrediyorum mesela 😅 İnsanları ciddiye almam gerekir sabırla alakalı bir konu olması için.. Eğer ciddiye almadığım biri herhangi bir konuda beni kolay çileden çıkaramaz.. Fakat mesela bir insana diyorsam ki şu konudan rahatsız oluyorum ve inatla karşı taraf bu konunun etrafında dolaşıyorsa o zaman sorun çıkıyor.. Ben uyarıyorum ve buna rağmen devam ediliyorsa sabrım taşıyor.. Keyifli akşamlar..
Hayattaki zorluklara karşı çok sabırlı bir insanım ama ufak tefek şeylere hiç sabrım yok diyebilirim örneğin mesela iki gün sonra istediğim bir şey olacak bir yere gideceğim veya başka bir şey çok sabırsız oluyorum hemen aniden yapmayı ve o zamanın hemen geçmesini istiyorum Bu ufak şeylere sabırsız olup büyük şeyleri sabırlı olmak buna ne denir bunu bilmiyorum ama çok tuhaf bir durum bence hayatı öğrendik sanırım Zorluğu & kolaylığı ile 🌹
Sabırlı olduğumu düşünmüyorum ama allah sabreden kulunu sever bazen sabrın da yorulacak ama sen o yorgunluğa asla teslim olmayacaksın seni derdiyle yoran allah, dermanıyla dinlendirmedini de bilir kış biter, yaz gelir en karanlık gece yerini güneşli bir güne bırakır. sen sadece sabretmesini bil.. sabretmek istediğin yolda önemli eğer o yolun seni mutlu edicekse sabrederim orası ayrı..
Sabırlıyımdır. En son birisiyle flörtleşiyordum ve son konuşmamız üzerinden 1 ay kadar geçmişti. Son birkaçtır kendisine benim yazmam ve kendi aklına gelmem konusunda rahatsızlığımı dile getirdim ama dediğim gibi, üzerinden 1 ay geçmesine rağmen yazmadı. En son yazıp yol verdim.
Her zaman sabrın sonu selamet değildir. Klasik anlamda pek de sabırlı bir insan olduğum söylenemez ama bir hedef belirlemişsem yıllarda sürse emek emek işler o hedefe muhakkak ulaşırım.