Ona denize bakmasını söylerdim yeşil görüyorsa yerdeki Çimen'leri
Gösterirdim omlarıda mavi görüyorsa herkes
Deniz'in mavi yerdeki Çimen'lerin yeşil olduğunu bilir demekki maviyi yeşil yeşilide mavi gördüğünü kanıtlardım10 Yorumla
En İyi Cevaplar
iyide sen onun yeşil ya da mavi gördüğünü nerden biliyorsun madem yeşile yeşil maviye mavi diyorsa
adamın gözüne kablo sokup pc den nasıl gördüğünemi baktın :D :D134 Yorumla- +1 yıl
lan dalgamı geçiyon :D :D aynı kağıdın tam tersini yap mavi kalemle mavi yaz yeşil kalemle yeşil yaz
başka kağıdada yeşil kalemle mavi mavi kalemle yeşil yaz herifin önüne koy sece hangisi doğru diye iki kağıdada doğru diyemez sonuçta anladınmı madem anlamıcan niye mantık sorusu soruyon :D :D kızılelmahatun - +1 yıl
alttakimi doğru üsttekimi doğru diye sorunca belli olur sende ona göre anlatırsın
https://hizliresim.com/A3vakq - +1 yıl
hemde tüm kalbimle bak iddaa ediyorum eig seviyesi daha nick inden belli oluyor ''alma'' al olarak kırmızıya atıfta bulmuş alma olarakta elmanın eski adına yani kırmızı elmayı tek kelimede oldukça albenili bir şekilde anlatmış yazarlık düzeyi çok yüksek o derce mühteşem bir mantık yapısına sahip
- +1 yıl
50 yıl önce ölmüş bir şairin şiirini okusam hoşana giderdi ama :D :D mis gibi sana senin yolundan ilerliyorum ama çok istiyorsan
Vazgeçtim bu dünyadan tek ölüm paklar beni,
Değmez bu yangın yeri, avuç açmaya değmez.
Değil mi ki çiğnenmiş inancın en seçkini,
Değil mi ki yoksullar mutluluktan habersiz,
Değil mi ki ayaklar altında insan onuru,
O kızoğlan kız erdem dağlara kaldırılmış,
Ezilmiş, horgörülmüş el emeği, göz nuru,
Ödlekler geçmiş başa, derken mertlik bozulmuş,
Değil mi ki korkudan dili bağlı sanatın,
Değil mi ki çılgınlık sahip çıkmış düzene,
Doğruya doğru derken eğriye çıkmış adın,
Değil mi ki kötüler kadı olmuş Yemen' e
Vazgeçtim bu dünyadan, dünyamdan geçtim ama,
Seni yalnız komak var, o koyuyor adama.
William SHAKESPEARE amcadan atıftada buluruz yani :D :D
kanıtlayamazdım sanırım çünkü ben ne söylersem söyleyim o gördüğüne inanacak. ya da şöyle yaparım normal gören birini daha getirir sorarım ne görüyosun diye belki bu şekilde gördüğünün yanlış olduğuna inanabilir
10 Yorumla
+1 yılanam yesile de maviye de yesil diyo senelerdir.. hic ugrasmadim ben alistik :D
14 Yorumla- +1 yıl
yok kanitlamiyorumki. artik sesinin tonundan anliyoz hangisini dedigini :D
- +1 yıl
tsklerr :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Bir kağıda mavi renkle MAVİ kelimesini, yeşil renkle YEŞİL yazardım. Hangi renk dediğimde otomatik olarak kelimeye odaklanıp gördüğü renk ile onun adının aynı olduğuna refleks olarak ikna etmiş olurum, en azından uğraşmış olurum :)
16 Yorumla
+1 yılÖnce kendimi sorgularım belki ben yanlış görüyorumdur. Anket tarzı birkaç kişiye daha sorup kimin yanlış gördüğünü anlardım.
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılBir ağacı yeşil çizersen resim, mavi çizersen sanat olur. Kanıtlamak yerine resim yapmaya yönlendirir, eserlerini fahiş fiyatlara satardım 😕
114 Yorumla- +1 yıl
Gözleri yeşil olan bir sevgili bulsa, ve başlasa mavi gözlerin beni benden alıyor diye şiir yazmaya. Sevgilisi de o şiiri bulsa ne olur acaba 😕
- +1 yıl
Madem ki gerçekte olanla onun söylediği aynı, biz nerden biliyoruz onun neyi hangi renkte gördüğünü 😒
- +1 yıl
Ben senin sorunu çoktan cevapladım. Resim çizmesi ondaki bu sorunu ortaya çıkartır. Çünkü gördüğünü çizecektir. Ve bu yüzden ağaç için mavi renk kullanacaktır. Boyaların üstünde ne yazdığını okuması onun için yeterli kanıt olur.
- +1 yıl
Mantık yürütüyorum, hatamı söyleyebilirsin ama filtreden geçmiyor demek saygısızlık değil mi 😊haliyle empati kurmanın zor olduğu bir durum bu.
- +1 yıl
Bu arkadaş yeşil renk ile sarı renk karıştırınca mavi renk oluştuğunu görüyor değil mi😕
- +1 yıl
Mor rengi acaba elde edebilir mi 😕
- +1 yıl
Peki ya ona göre nedir isim olarak değil de onun gördüğü 😊 ama buradan da birşey çıkmıyor bu sefer kendi fikrimi kendim çürüttüm 😊
- +1 yıl
Birkaç saattir bu konuyu düşünüyorum ve araştırıyorum, bu makaleyi buldum. Bir çözümden bahsetmiyor ama faydalı oldu.
https://www.evrimagaci.org/fotograf/73/7623
Yeni birşeyler öğrenmemi sağladığın için teşekkür ederim😊
göz nakli yapıldığını biliyorsundur. dediğin gibi olsa bilirdik :)
14 Yorumla
+1 yılKafasına tabanca doğrultur zorla gerçeği kabul ettiririm
11 Yorumla
+1 yılherkesin doğrusuna kimse karışamaz.
arkadaşa bakış aşısı yaptırın eczaneden.118 Yorumla- +1 yıl
sende benim yorumuma karışamazsın. kılım ben sana @AlmaHatun
- +1 yıl
örümcekmiyim ben napayım ağı. delimidir nedir yiaaa
- +1 yıl
yuh anlamamışlarmı soruyu :D
- +1 yıl
sen bağa öyle güzel şeyler sölemezdin hayırdır :D
- +1 yıl
gtm klkti canim 😀
- +1 yıl
evet etmelıyım bendeki şansla bir uçak bir kuş bilemedin bir Süpermen kaçar hazır kalkmış g*te :::D
- +1 yıl
öyle bir güldün ki profil foton geldi gözümün önüne ağızın açıklığı 1km :D
- +1 yıl
sen geçiyon ya :D
- +1 yıl
bende geçerim :D
+1 yıltrafik lambaları :) mavi yok :) bildiğin renk körü bu
11 Yorumla
+1 yılGüzel Türkçemizi kullanarak herkes anormal sen normal misin len derim
12 Yorumla- +1 yıl
Türkçemiz nasıl kanıt sayılmaz :D
Yine milletin bellekleri yakmışsın he 😃 Error verdirme 😃
11 Yorumla
+1 yılGöz doktoruna götürürüm. Onun gözünde sorun olduğunu kanıtlamak için
10 Yorumla
+1 yılFarkli bir isim koymus işte :D ha mavi demis ha blue ayni sey degilmi jsjsj kafam. karisti
10 Yorumla
+1 yılYeşili mavi maviyi yeşil görmek diye bir şey yok bazı kültürlerde isim farklılığı vardır kürtlerde de aynısı vardır yeşile mavi dediklerini duydumda maviye yeşil dediklerini duymadım
05 Yorumla- +1 yıl
Panpa kültür diyorum farklı diyorum o yöre öyle isimlendirilmiş diyorum ayrıtılara takılma sadece bir örnekti o diyorum bilmem anlatabiliyor muyum diyorum
- +1 yıl
Okudum bende diyorum ki gözlerinde noksanlık yok sadece o kişi hangi yörede büyüdüyse o yöredeki herkes yeşile mavi maviye de yeşil diyor o şekilde isimlendirilmiş o şekilde anılıyor
Cahilmisin sen diye onurunu kırarım.. İster istemez de onurunu düzeltmek için doğru olanı söyleyecek..
10 YorumlaHavaya baktiririm , yeşil derse doverim 😁
13 YorumlaKim ne görmek istiyorsa onu görsün 😂
12 Yorumla
+1 yılbelkide doğru gören odur.
12 Yorumla- +1 yıl
altıncı hesabım ama hedefim en az ondokuz yeni hesap :))
+1 yılÇaykur Rizespor forması gösterirdim :D
18 Yorumla- +1 yıl
Çaktırmazdım bizden daha güzel görüyormuş daha ne 😁
- +1 yıl
Yüzünün yarısını koymuşsun seçemedüm :D Ama çay seven bir hatun çirkin olamaz 😁
- +1 yıl
Tamam tamam çayı sen koy, şekeri ben atayım :)
- +1 yıl
Karıştırması benden ☺
Böyle şeylere çok gıcık olurum 😬😄
11 Yorumla
+1 yılPeki benim gibi yeşili mavi maviyi yeşil zannederek yeşil rengi gördüğümde mavi renk diyen insanlar.. bizden varmış yeryüzünde... nasıl sevindim bir bilseniz..
00 Yorumla
+1 yılBu çocuk kesin Rizesporlu.
12 Yorumla- +1 yıl
😊 Farkında değilim ama öyle değil mi? Mavi-Yeşil bir bütün olmuş onun için 😊 Şaka bir yana kanıtlamak için hiç uğraşmazdım. Hayatta en zor değil, imkansız olan tek gerçek varsa o da insanları değiştirmekten geçer.
+1 yılTrafik lambalarına götürür, yeşil aha bu derim
15 Yorumla- +1 yıl
Okudum. Yeşilin ne olduğunu anlarsa diğerinin farkını da anlar belkim
- +1 yıl
Yeşilin ne olduğunu görünce işte bu, mavi içinde gökyüzü bu derdim. Bunların en büyük kanıtı kitaplarda. Di mi? Trafik lambalarının yeşil olduğu tüm ehliyet sınavına hazırlık kitaplarında kabak gibi yazar. Gökyüzünün de mavi olduğuna ilişkin yüzlerce şiir yazı var
- Kişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılbaşka insanlara sorarak sadece
15 Yorumla- +1 yıl
sokaktan geçen 10 kişiye sormak gibi mesela.
buda tam kanıtlama olmadı ama😂 - +1 yıl
rebnk körü işte bu arkadaş en iyisi doktora götürüp kanıtlamak
- +1 yıl
evet
+1 yılDenize baksin bide ne gorucek
12 Yorumla- +1 yıl
Deli 😂😂😂😂
Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Kanitlamam cünkü öyle görüyorsa öledir🤓
10 Yorumla
+1 yılUğraşmazdım zaten böyle devam eder 😊
10 YorumlaTutup doktora götürürdüm
10 YorumlaEvinin duvarini iki renge boyarim :)
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 701 cevap paylaştı. Göz doktoruna gotur renk körü
10 Yorumlaturkuaz der geçerim
12 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 41,1b cevap paylaştı. Uğraşmam, Doktora götürürm :)
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. kanıtlayamazsın
11 Yorumlahay onun gozune
11 Yorumladoktora götür
10 YorumlaKanıtlayamam 😄😄😄
10 Yorumla
+1 yılUğraşmazdım.
10 YorumlaDöve döve
10 Yorumla
+1 yılKafam yandı😏
10 Yorumla
+1 yılRenk körlügü var
11 Yorumla- +1 yıl
Hayır panpa biz renk körlerinde yeşil ile mavi arasında alıp veremediğimiz bir şey yok
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar