Seninki Kasım aralık gibi doğmuş olabilir. Ama hava sıcakmış bilemedim. Cokda önemi yok zaten yükseleni bilebilsek iyi yükselirsin fakat yapacak bir şey yok.
Sen kafana göre takıl. Bu burç neyin zaten tutmuyor.
O değilde nereli diye merak ettim. Burçlar konusuna gelince geçen haritama baktım yok yok kendimi başak burcu sanırdım 12burcun hepsi haritamda yer edinmiş demekki ucusundan kıyısından her çeşit var o gün bugündür burçlara takılmıyorum ama bazen iyi bahane oluyor.
Ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış konu bu degil ama yazmak istedim 😄 ekinler Temmuz agustosta biçiliyor senin manita Aslan burcu olabilir evlat
Bence burçlara göre yaşıyorlar 😂 öylesine doğum tarihi demek , adli işlemler başlatıldı fosil. İnsanları kandırmaya kalkarsın hee avukatımla muhatap olacaksın bundan sonra 😎
Hee bi baktım fenomen olmuşum hesabı açtık bir sene sonra 😬yok ciddi ciddi uğraşsaydı 😂hesabı kapatacaktım o ara bir arkadaşla tanıştık ama kendisi sizlere ömür rahmetli oldu 😬😬😂😂
Bu tüketmemiş halim benim 😬😬😂🙈yoo deminden beri genizim yanıyor meğersem çayın suyu taşmış ocak sönmüş. Adamı ters döndürürken yanlışlıkla ben ölüyordum az kalsın 🤦♀️🤦♀️😂
Şöyle de bir şey var. Etkileşim olmaz. Kurucu boyle olmasını istemese abuk subuk kategoriler koyup , saçma sapan etıketler vermezdi. Anonim olma hakkı olmazdı , gizli görüş ve soru hakkı olmazdı. Etkileşim için bu haklar olmak zorunda. Forum sitesine döner yoksa burası. İsmi bile KizlarSoruyor , soru cevap tarzı bir isim olabılırdı ama olmamış. Site kurulduğu andan kapanacağı an’a kadar buna hizmet etsin diye kurulmuş
Kuruluş hikayesini Tolga Tanriseven den dinlemiştim yani videosundan)) ve bu hikaye çok hoşuma gittiği için üye oldum siteye. Kategorilerde de sorun görmüyorum hepsi hayatımızın bir alnını ilgilendiren başlıklar.. unvanlar da teşvik edici , her topikte vardır unvan meselesi bu site üyeleri için çabalama ve eğlenme sebebi yaratıyor hem de siteye yön vermede etkili oluyor. Bana göre tek sorun, bir kesim var ki başedilemez şekilde cahil ve rahatsız edici neyseki bunun içinde engel var ama yinede daha kültürlü insanların dikkatini çekip siteye üye olmalarina teşvik edebilmek için IQ sancısı çeken soru ve görüşlerin özenle yok edilmesi lazım hatta hesaplarının...
Kimse sattığı ürünü kötülemez pilli. Kategoriler kötü olmasa bile kullanıcılar anonim ve gerçekten asırı tuhaf sorular var. Ozellıkle cınsellık kategorisinde. Mesela fenomenlık fenomenlık verılmez benım bıldıgım , fenomen olunur ama gerçek fenomenlıkten bahsedıyorum. Twitter’da oldugu gibi. Bunun için gerçekten etikete gerek var mı acaba 🤔 Adam hayatında 3 kadınla sevgılı olmus , tuhaf tuhaf fantezılerını soruyor eee gorus yaptın soru sordun sen cınsellık fenomenı ol. Adam’ın beslediği tek hayvan muhabbet kuşu sen hayvancı ol. Bilgi sıfır , ilgi sıfır. Bizim halkımız tuhaf halk. Kadın cinsellik sorusuna gorus yapıyor altında tanışalım , seni mutlu ederim , kocandan memnun degılsen bana gel gibi görüşler. Engellersin geçer diyeceksin ama bu adam başka kadına da / adama da yapacak. Daha bunun gıbı bir çok şey. Halkımız gerçekten cahil ve hadsiz. Neyse çok şey var be pilli
Evet bu da hayatımızın bir alanını kapsayan konu ve üsluba uygun şekilde, ahlaki çerçeveyi aşmadan soru sorulması , bilgi edinilmesi gereken bir konu kaliteden kastım budur. Neyse sana da eyvallah.
Cinsellik konusu benim görüşüm herkese açık konuşulmaz. 2 kişi arasında geçen eylem ve özel olarak kalır. Belli başlı merak edilen bir şey varsa netten ya da doktordan öğrenilir zaten. 2 tane meme görse heyecandan eli ayağına dolaşacak , herkese açık alanda öğrenilmez. Aynı bisiklet sürmek gibi YouTube videosu izleyerek bisiklet sürmek öğrenilemediği gibi cinsellikte öğrenilemez hele kı burada. Her gün mastürbasyon yapıyorum ne yapacam , eşim beni tatmin etmiyor ne yapacam falan cinsellik degıl sapkınlık be pilli. Bu platform için agır bir kategori bu , engelledim son güncellemeyle yine karşıma çıkıyor 🤦🏽
İyi de ben kuzenine yakın olmak için şimdi ki manitayla sevgili oldum 😂 Hem asırı çirkinleşip hem nasıl şizofren olunur , göstermiş oldum 😂 Trol olsa bile kötüymüş be 🥺