3 yıldır zamanımızın çoğunu beraber geçiririz. Aynı hastanede staj yapıyoruz, sıralarımız yanyana. bir yere gidiceksek hep beraber gideriz. Arkadaşlığımız çok sağlamdır beraberken çok eğleniriz neşelidir ve komiktir. Ve cidden hakkını yiyemem aşırı fedakar biri. Kardeş gibiyiz ama bir insanı çok çok iyi tanımak iyi değildir ya bazen.. Geçen seneden beri arada ufak dargınlıklar oluyodu ama biz bikaç dakika sonra birbirimize baktığımızda gülesimiz gelir, küsemeyiz. Dargınlıkların ve benim kırgınlıklarımın sebebi de arkadaşım ağzına geleni söylüyor. Yani ve çok sinirli, asabi. Aslan burcu kendisi. Sık sık kırıyo beni. Ve çok anlamsız şeyler için kırıyor. Mesela bugün bir olaydan bahsetti sabah."Gelene kadar Otobüste bir çocukla oturdum" dedi ben de nolmuş :D dedim. Bizim hastaneden miydi dedim. hayır falan dedi araya başkaları girdi. sonra öğlen yanımızda başka biri varken dedi ki "bugün otobüste noldu biliyonuz mu " ben de sabah söylediği aklıma geldi dedim ki "hayatında ilk kez otobüste erkeğin yanına oturan çılgın kızın dramı " dedim. o da bir sustu böyle o meşhur karşıya ifadesiz bakan yüz ifadesini aldı bikaç saniye durdu ve "onu anlatmicaktım." dedi sinirli bir şekilde. Ben de onu anlatıcak diye dememiştim.. Yemekte hiç konuşmadık. Üzerimde çok emeği var trip atamıyorum konuşmamazlık yapamıyorum. Ama böyle kötü bir huyu var napmalıyım? Daha önce söyledim ona.. sinirli olduğunun farkında insanları kırıyo ama kırıcı olduğunun çok da farkında değil sanirim
ve herşey onun istediği gibi olsun istiyo..
ve herşey onun istediği gibi olsun istiyo..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer