Lülaydın beybisilerim 😋👭👶👼 Size karşı söylenen bir yalan olsa ve bunu öğrenseniz tepkiniz ne olur😉🤔?

Yalnız bu yalanı çok değer verdiğiniz biri söylemiş olucak. Ve siz bunu 3. Şahıstan ve %100 doğru soyledigine emin oldugunuz birisinden duyucaksınız. Evet bu durumda tavrınız ne olur? 😄😃Yine harika bir soruyla karşınızdayım.✌
Lülaydın beybisilerim 😋👭👶👼 Size karşı söylenen bir yalan olsa ve bunu öğrenseniz tepkiniz ne olur😉🤔?
Keyifler yerindemi? Mutlu bir güne daha uyandırıldık. Şükretmeyi unutmayın. Neden biliyomusunuz? Çünkü uyku yarım ölü halidir. Eğer Allah sizi bu uykudan uyandırdıysa şanslısınız demektir.😎 #ıt's #okey 💃💃
Buda dursun burda...😂😂😃😃👆👆 Çalışanlara hayırli bol kazançlı bir gün diliyorum💰 Okula gidecek olanlara zihin açıklığı diliyorum👬👫 #Gününsözü Birilerinden surekli birşeyler bekleyenlerin icini rahatlatmak icin söylüyorum.👉👉Arasa arardı, yapsa yapardı, gelse gelirdi.😉dimi ama. Biraz mantık💁.👌👏❤ mutlu haftasonlari #happy #veryhappy #pozitive #pozitif #gülün #hayatıntadinicikar #aniyasa #degerinibil #şükret🙏
#suiçin #ankete #katılmayi #unutmayin
benim için biter 🖒😒
Söyle ona sebastian lüzumsuz eşeği sucuk yaparlar der muhatap olmam😎
Gidip hesabimı sorarım ben kızım. Öyle gevşek gibi duramam😤
Dünyam başıma yıkılır, uzun bir süre etkisinden kurtulamam😣😥
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Sorumu sevdiniz mi💁❤😘😃