Rus kızları ve Rus erkekleri hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sormak istermisiniz?

Ben ve kocam ruslar hakkında bildiğiniz yanlışları düzeltmek için böyle birşey yapmaya karar verdik sorduğunuz sorulara erkek içinse kocam kadın içinse ben cevap vereceğim bunu yapma sebebimiz internette ruslar hakkında çok fazla gerçek olmayan olumsuz şey geçiyor sadece internette değil ayrıca dışarıda bile bu durum geçerli bu yüzden istediğiniz tüm soruları sorabilirsiniz hakkımızda düşündüklerinizide söyleyebilirsiniz
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada siz kimsiniz derseniz biz rus bir aileyiz bu yüzden sorularınızın cevapları %100 doğrulukta olacaktır
Güncellemeler
+1 yıl
RusKızları Hakkında Bilinen Yanlışlar
1-Önüne gelen ile ilişkiye girmesi
Bu bilinen en büyük yanlışlardan birisi rusyada insanlar evlenmeden ilişkiye girebilir ki bana kalırsa doğru olanı bu ten uyumunu deneme açısından ve diğer şeyler açısından ama hiçbir rus kızı tanıımadığı birisiyle asla ilişkiye girmez bu bilinen en büyük yanlışlardan biris
2-RusyadaFuhuş
Yasal değildir cezası vardır
3-Tüm Ruslar Sarışındır
türkiyeye oranla daha fazladır sarışınlar ama nüfusun çoğunluğu kumral ve siyahSaç
Rus kızları ve Rus erkekleri hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sormak istermisiniz?